Un american ținut sub papuc de soția lui a făcut un gest extrem pentru a putea ieși în oras cu prietenii săi. Bărbatul și-a înscenat răpirea din propria casă, însă acum riscă să ajungă la închisoare.
Rogelio Andaverde are 34 de ani și are o sotie care nu îl prea lasă să iasă la bere cu băieții. Când a crezut că a găsit cea mai bună metodă de a-i ascunde nevestei o întâlnire cu prietenii, bărbatul nu a reușit decât să aibă probleme mai mari în familie, dar și cu legea.

Prietenii lui Rogelio și-au pus măști pe cap, s-au înarmat cu pistoale și au pătruns în casa prietenului aflat la nevoie, relatează publicația “Metro”. Îngrozită, soția lui a urmărit momentul răpirii și, după ce Rogelio a fost urcat într-o dubă, a alertat poliția. Femeia nu avea nicio idee că totul a fost o înscenare, iar soțul ei a fost eliberat imediat.

Acum, bărbatul a constatat că nu poate să își păcălească soția, dar nici autoritățile și riscă să ajungă la închisoare din cauza apelului de urgență prin care era anunțată o răpire ce s-a dovedit a fi falsă.

Sursa/foto:  www.a1.ro

Distribuie articolul: