Cimitirul „Doina”, Muzeul de Istorie și un club de noapte din Chișinău. Sunt locațiile ce i le-ar sugera unui american să le viziteze atunci când ar veni pentru prima dată în Republica Moldova. 

Despre țara noastră spune că este vibrantă și că, dacă ar putea, ar schimba mentalitatea resemnată pe care uneori o vede la oamenii de aici. Sunt declarațiile unui american de origine română care deja de câțiva ani locuiește și dezvoltă o afacere la Chișinău.

Prezent în studioul UNIMEDIA, managerul companiei internaționale de avocatură „Vernon David”, George Teodorescu, a fost provocat să răspundă la câteva întrebări printr-un singur cuvânt. La unele i- reușit, la altele, însă, cu greu a putut face față provocării. 

„Am venit aici pentru un an, maxim doi. Au trecut cinci și încă mă mai întreb ce m-ar determina să plec”, a declarat George Teodorescu.

Mai spune că americanilor le-ar recomanda hainele și coniacul moldovenesc. Vezi în secvența video care este băutura preferată și cât costă un hotdog moldovenesc și unul american. 

Puteți vedea emsiunea integral aici.   

Distribuie articolul: