Un alt moldovean, în ultimile două săptămâni a devenit milionar în Italia. Tânărul în vârstă de 20 de ani, stabilit cu famillia sa în oraşul Veneţia, a câştigat 1,7 milioane de euro la loterie, scrie stirilocale.md.

Norocul l-a lovit într-un moment greu, când era în cautarea unui serviciu. Luni seara, tânărul a intrat într-o tăbăcărie, de unde, cu cinci euro, a cumpărat un bilet la loterie. Biletul face parte din categoria „Turist pentru totdeauna”. Este ca o aluzie la faptul că cei care câștigă nu mai sunt nevoiți să lucreze niciodată și pot să călătorească prin toate colțurile lumii. Acest tip de bilet îți oferă posibilitatea să câștigi 200.000 de euro, sumă pe care o încasezi complet, iar pentru următorii 20 de ani primești lunar câte 6.000 de euro. La final mai încasezi un bonus de 100.000 de euro.
Dintre miile de persoane care au jucat la loterie, norocul i-a surâs anume conaționalului nostru, care a fost numit de italieni „băiatul de aur”. Astfel, moldoveanul a devenit milionar peste noapte. Vânzătorul, de unde moldoveanul a cumpărat biletul, spune că își amintește că tânărul nici nu știa cum să îndeplinească acel bilet și că i-a cerut ajutorul. Ulterior, când a aflat că a câștigat, nu-i venea să creadă.

 A doua zi după câștig, tânărul s-a întors în locul de unde a cumpărat biletul norocos. Vânzătorul l-a recunoscut și s-a apropiat să discute cu el. Moldoveanul i-a spus că locuiește cu familia și că este în căutarea unui serviciu. Vânzătorul l-a sfătuit să nu vorbească cu nimeni despre câștig, ca nu cumva să fie urmărit și jefuit.

Tânărul i-a spus că a dat biletul tatălui său, care a mers la bancă și a ridicat banii. Întrebat ce are de gând să facă cu banii, acesta a zis că vrea să-și cumpere mașină.

În urmă cu două săptămâni, o altă moldoveancă a câștigat la loto în italia o jumătate de milion de euro. După ce a câștigat suma de bani, femeia a revenit în țară. 

Distribuie articolul: