Nu, cavalerii n-au murit, ci încă mai continuă să deschidă ușile atunci când femeile coboară sau urcă în mașină, continuă să le ofere haina lor atunci când se lasă seara și să le țină umbrela atunci când plouă. Elitedaily a publicat un articol în care prezinte 9 practici din uzul adevăraților gentelmani. Gesturile mici chiar contează!

1. Un cavaler întotdeauna va deschide ușa mașinii din care trebuie să coboare o femeie. Cu atât mai mult dacă afară ninge, plouă sau e vânt. Recunoașteți că ați aprecia un tip care se grăbește să vă deschidă ușa atunci când ați ajuns la locul destinației. Îi va lua doar câteva secunde, fdar gestul va rămâne memorabil!

2. Un gentleman va lăsa întotdeauna ultima porție de mâncare pentru tine. Indiferent că „drumul spre inima unui bărbat trece prin stomac”. Atunci când păstrează ultima felie de pizza pentru tine, înseamnă că te place pe tine, mai mult decât orice fel de mâncare din lume.

3. Un bărbat educat își va petrece timpul și cu familia ta și va fi interesat de fiecare dată de frații tăi mai mari sau mai mici. Va merge cu ei la fotbal și va încerca, chiar, să-ți ajute mama în bucătărie. Sunt niște gesturi mici, care ascund intenții mari.

4. Va privi împreună cu tine un film preferat doar de femei. Pentru un bărbat, acest lucru este un sacrificiu imens! 

5. Îți va trimite flori. Și nu vorbim aici despre sute de trandafiri pe care trebuie să-i primești de Ziua Îndrăgostiților. Este vorba despre alegerea unei flori pe care o preferi și care aduce imediat zâmbetul pe fața ta!

6. Va merge întotdeauna pe partea exterioară a trotuarului. Dacă un bărbat nu face acest lucru, înseamnă că e confuz. Un gentelman va ocupa anume această „bandă”, pentru a-ți arăta că este preocupat de protecția ta! Nu este o practică obligatorie, dar cu siguranță că e una drăguță.

7. Te va săruta pe frunte. Este cel mai tăcut semn al afecțiunii pe care o poartă pentru tine, mai ales dacă vă aflați într-o relație de lungă durată. Este un gest mic, dar adorat de către toate femeile.

8. Îți va suplini rezervorul cu gaz. La fel ca și mersul pe partea exterioară a trotuarului, suplinirea rezervorului cu gaz, de la bucătărie, cu siguranță că te va surprinde prima dată. Este un gest care indică asupra faptului că acest bărbat își face griji pentru tine și siguranța ta. 

9. Îți va ceda întotdeauna jacheta lui, la lăsarea serii. Orice femeie este pe deplin capabilă să-și ia de acasă o vestă sau un sacou, pentru partea rece a zilei. Cu toate acestea, un bărbat manierat îți va pune pe umeri sacoul său atunci când va fi frig, demonstrându-și grija și atașamentul. 

Foto: fiercegentleman.compinterest.com

Distribuie articolul: