„FABRICAT ÎN MOLDOVA” – cu această parolă beneficiezi de cele mai mari reduceri la Salonul Cosânzeana, iar astăzi este ultima zi de campanie. Vino cu cea mai bună prietenă sau cu iubitul la Magazinul Cosânzeana de pe b-dul Ștefan cel Mare 184 și poți beneficia de o reducere de 40% la fiecare a doua haină procurată*, dacă știi parola campaniei promoționale! Înnoiește-ți garderoba de toamnă cu cele mai stilate confecții ale designerilor autohtoni.

Doar astăzi până către ora 18:00 poți să beneficiezi de cea mai tare campanie de reduceri a toameni, la confecții ale designerilor autohtoni: peste 10 brand-uri din Moldova te așteaptă la Magazinul de haine Cosânzeana! Vino să alegi noutățile toamnei cu parola „Fabricat în Moldova” și ai o reducere de 40% la cel de-al doilea produs ales. 

Ai parte de o gamă largă de produse, atmosferă prietenească, un consultant avizat și cu bun gust și cea mai tare ofertă a toamnei – 40% reducere pentru a doua unitate procurată! Toate pentru parola care îți va garanta o nouă imagine a garderobei tale:„FABRICAT ÎN MOLDOVA”.

Salonul vestimentar „Cosânzeana” a fost deschis la finele anului 2013, la inițiativa Angelei Baraneţchi și propune haine ale mai multor branduri autohtone de cea mai înaltă calitate – Sandi, Carousel, Zana, NaneTTy, Patrinichi Stil, Etno Linia, Sotex, Alini Art sau Capricorn.

Salonul vestimentar „Cosânzeana”:
Adresa: bulevardul Ștefan cel Mare 184
Program de lucru: orele 10:00 – 19:00
Tel. de contact: 0795 58 532,
FACEBOOK

harta

 * reducerea de 40% se aplică la haina, care are prețul mai mic.

Distribuie articolul: