„M-am gândit să împărtășesc cu voi o super-mega rețetă de pârjoluțe de somon. Se fac ușor și chiar sunt gustoase! Eu le-am pus și puțin spanac”, mărturisește pe o rețea de socializare prezentatoarea În Profunzime de la ProTV.

Ingrediente
parjoale lorenaCartofi: 400 g
Somon: 400 g
Lămâie: 1 bucată
Ou: 1 bucată
Ceapă verde: 2 fire
Pătrunjel: 1/2 legătură
Mărar: 1/2 legătură
Sare: după gust
Piper: după gust

Mod de preparare

1. Se pun cartofii în apa clocotită și se fierb 15 minute.
2. Pasam cartofii și adăugăm peste ei: coajă și sucul de la o lămâie, oul bătut, ceapă verde, pătrunjelul, mărarul, sărea și piperul.
3. Punem la fiert o oală cu apa și posam somonul 5-7 minute.
4. Rupem somonul în bucățele și îl adăugăm peste mixul de cartofi.
5. Porționăm compoziția în formă de chiftele și le dăm prin făină.
6. Punem uleiul la încins într-o tigaie.
7. Prăjim chiftelele 3 minute pe fiecare parte.

Poftă bună de la Superbun.protv.ro