Învaţă cum să faci singură coafuri aparent elaborate şi sofisticate, dar pe care le poţi realiza în numai câteva minute.

Coc elegant, în trei minute!

Un coc simplu de realizat, ideal pentru petreceri şi evenimente speciale. Prinde secţiunea din faţă a părului şi tapează pentru a obţine volum în creştet. Împarte apoi restul de păr în două secţiuni, pe care le împleteşti şi apoi le fixezi la spate cu agrafe. Iată cum să-l faci singură, pas cu pas:

Coadă retro

Volumul este cel care transformă o coadă simplă la spate într-o coafură retro, elegantă. Păstrează părul din faţă, ca şi cum ai avea un breton, apoi tapează şuviţele din creştet pentru a obţine volum. Trage părul din față peste zona tapată, apoi prinde tot părul într-o coadă la spate. Foloseşte ondulatorul pentru bucle lejere, retro, care completează acest look.

Coada împletită

O coadă împletită care îţi încadrează chipul poate fi transformată în numeroase coafuri.Pentru a obţine acest stil de împletitură trebuie să împarţi parul din zona frunţii în două secţiuni egale pe care le înozi una de cealaltă, adăugând treptat mai mult păr. Iată cum să transformi acestă coadă în patru coafuri:

 

Distribuie articolul: