Printre atâtea travel bloggerițe de succes, extrem de populare pe rețelele sociale, se remarcă americanca Sara Underwood - un ex-model Playboy cu exterior incendiar, care a decis să combine vacanțele cu poze semi-nud și astfel să promoveze două idei în același timp: călătoria și grija față de propria siluetă!

7 milioane de oameni urmăresc astăzi contul de Instagram al modelului Sara Jean Underwood, originară din Portland, Oregon. Americanca de 32 de ani a făcut o tradiție din a posta în spațiul virtual fotografii în care să apară pe diferite fundaluri ale naturii, mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată.

„Rătăcește cu mine” – acesta e sloganul aventurilor sale.

I love him so hard it hurts 😍 #bae 📸 by @everchanginghorizon

A post shared by Sara Underwood (@saraunderwood) on

Deși în trecut a fost imagine a revistei Playboy, Sara și-a propus să devină o travel bloggeriță de succes și a lansat un cont pe Patreon, prin care își roagă fanii să o ajute să călătorească și astfel, să reușească să posteze cât mai multe fotografii pline de senzualitate.

„Am planuri mari pentru 2017. Anul trecut, am petrecut mult timp în călătorii, reușind să realizez fotografii uimitoare din drumețiile mele. Dacă mă urmăriți pe Facebook, Snapchat și Instagram, înțelegeți despre ce vorbesc. Am încă multe locuri de vizitat și fotografii de realizat, dar pentru acest lucru am nevoie de ajutorul vostru”, susține Sara.

Admirați și voi:

Foto: Instagram