Părul de lungime medie a fost mereu opțiunea multor femei, dat fiind faptul că nu tuturor le merge bine o coafură băiețoasă și nu oricine are răbdarea să crească părul lung. Pentru cele mai multe dintre femei, cele care optează pentru părul mediu și în 2014, aducem modelele de coafuri ce vor fi în trend. În 2014 sunt în tendințe tunsorile bob lung – foarte elegante, de altfel, tunsori în cascadă – pentru plus de volum, în special pentru părul cu fir subțire, tunsori asimetrice – cu margini clare și bine definite. Toate pun în valoare feminitatea, dar și evidențiază chic-ul sexului frumos.

Important, în 2014 bretonul poate fi considerat un must have pentru definiția stilului. Desigur, adoptă-l doar dacă îți place și doar dacă te avantajează. Mai mult, un breton lăsat la voia întâmplării, neîngrijit și zburlit poate strica toată imaginea ta de femeie cu stil.

De asemenea, tunsorile 2014 pentru păr mediu reprezintă și o dulce revenire la tunsorile retro. Nu-ți fie frică să experimentezi sau chiar să obții imaginea din tinerețe a mamei sau a bunicii tale. Vei surprinde plăcut atât prietenii de vârsta ta, cât și apropiații care te cunosc de când erai mică.

Foto: Femeiastie.ro

Distribuie articolul: