Nu toate femeile au norocul să dețină o podoabă capilară bogată, care atrage mereu complimente. Dacă ai părul rar, poți obține o imagine la fel de atrăgătoare dacă știi ce tunsori și ce coafuri te avantajează.

În general, părul rar este avantajat de tunsorile scurte sau medii. Părul foarte lung scoate în evidență faptul că este rar și subțire, în loc sa mascheze acest aspect. Dacă totuși ai părul rar și lung, coafează-l întotdeauna folosind diferite tehnici pentru a da volum. O tunsoare în trepte te va ajuta în acest sens.

Este foarte important să știi care sunt coafurile pentru păr rar și ce anume trebuie să eviți. Sunt câteva reguli simple și de efect de care trebuie sa ții cont pentru a da impresia de păr des și gros. Nu încerca să porți părul perfect îndreptat, nu îl fila. Fă-ți un breton amplu, o cărare într-o parte și mergi pe coafuri pentru păr rar, cu aspect neglijent, volum, bucle sau onduleuri lejere.

Bretonul care pornește din creștetul capului este un must-have pentru părul rar, deoarece da impresia de păr des, iar tunsoarea în trepte te ajută să-l coafezi cu volum.

Noi îți prezentăm câteva coafuri pentru păr rar, care să te scoată din anonimat!

Coafuri pentru păr rar, tuns scurt

Stil băiețesc

Dacă ești tunsă scurt în stil pixie (băiețesc), atunci aranjează-ți părul cât mai ciufulit, cu aspect neglijent. Folosește o cremă modelatoare și accentuează suvițele. Important este să oferi textură părului, ca el să pară cât mai bogat.

pentruea.md

Drept, cu cărare într-o parte

Cărarea într-o parte avantajează părul rar și subțire. Usucă-ți părul, iar bretonul întinde-l cu o perie mică sau medie într-o parte. Tapează părul pentru a căpăta volum.

pentruea.md

Coafuri pentru păr rar, tuns mediu

Vârfuri în exterior

Poți folosi atât placa, cât și peria rotativă. Coafează părul rotind vârfurile spre exterior. Dacă ai breton, aranjează-l într-o parte. Este o coafură ușor de realizat, care se potriveste părului rar și subțire.

 

Bucle lejere

Dacă vrei ca părul tău să pară mai des, atunci buclele lejere sunt o soluție foarte bună. Folosește ondulatorul pe șuvițe subțiri, iar la sfârșit treci cu mâna printre bucle, pentru a le da o forma naturală.

pentruea.md

Coafuri pentru păr rar, lung

Ponytail cu volum

Ondulează ușor vârfurile. Ia părul din față și tapează-l ușor spre spate. Prinde-l într-o coadă de cal la mijlocul capului. Rotește o șuvita peste elastic, ca să-l maschezi. Ia o bentiță elastică și așeaz-o la câțiva centimetri deasupra frunții, ca părul din față să para si mai umflat.

divahair.com

Părul prins pe jumătate

Vedetele de la Hollywood adoră să poarte această coafura, în mod special atunci când merg pe covorul roșu. Coafura este extrem de feminină și elegantă și se pretează la diferite evenimente și tinute. Ondulează lejer părul. Dacă ai breton, îndreaptă-l și tapează-l puțin în față. Ia părul de deasupra bretonului și tapează-l și pe el în spate. Ia șuvițele din lateral și prinde-le la spate cu o agrafă.

 

 

 

 

Distribuie articolul: