Foarte puțini dintre apropiații lui Tudor Chirilă au primit marea veste din gura artistului. Discret precum este, Tudor nu a anunțat despre acest lucru în mod public, foarte puțini dintre colegii lui știind că actorului și interpretului i s-a născut un băiat în ultimele zile ale lui noiembrie 2014. Presa a reușit, totuși, să afle careva detalii!

Tudor Chirila si iubitaBăiețelul lui Tudor Chirilă și a iubitei lui, Iulia Mizgan, a venit pe lume în seara zilei de 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, la o clinică din București. Nașterea nu a fost una programată, așa că la momentul respectiv, interpretul se află la Arad, unde susținea un concert, scrie Wowbiz.ro. Se pare că micuțul este bine și sănător, primind la naștere nota 10!

Chirilă a făcut tot ce a putut pentru a ține în secret venirea pe lume a micuțului. El nu le-a spus nici măcar colegilor de la PROTV despre fericitul eveniment, deși se afla încă în febra finalelor Vocea României. Singurii care au avut acces la această informație au fost membrii trupei VAMA, familia și colaboratorii apropiați, asta pentru că Tudor a trebuit să amâne câteva concerte și să-și scurteze repetițiile pentru a avea mai mult timp pentru cel mic, mai spune sursa citată.  

Juratul, discipolul căruia a devenit câștigătorul din acest sezon al concursului Vocea României, este recunoscut pentru faptul că este extrem de discret în ceea ce privește viață lui personală. Artistul nu dezvăluie niciodată presei detalii legate de activitatea extra-profesională și își alege cu mare atenție prietenii și colaboratorii, tocmai pentru că nu-i place să se expună excesiv. 

Distribuie articolul: