Tudor Chirilă a realizat că a întrecut mult măsură după ce a aruncat vorbe jignitoare la adresa lui Fuego și a mamei acestuia în timpul unui concert. După ce Fuego a reacționat extrem de diplomat, Chirilă încearcă să dreagă situația cerându-și suze chiar pe blogul personal

Tudor Chirilă a vrut inițial să distreze publicul de la un concert făcând glume la adresa lui Fuego. Însă ce a rostit pe scenă a fost mai mult decât jignitor la adresa solistului și a mamei acestuia.

Contactat de presă și auzind gestul lui Chirilă, Paul Surugiu (Fuego) a reacționat cum nu se poate mai elegant și mai diplomat spunând pentru ziarulring.ro: “Am încercat, pe parcursul timpului, să mă păstrez departe de afirmațiile legate de colegii mei, de activitatea lor, cu atât mai puțin de felul în care aleg să se înfățișeze în față publicului. Nu știu foarte multe despre ieșirea lui Tudor Chirilă, care probabil e o scăpare firească a unui om spontan, cu fire ludică. Personal, nu îl cunosc, dar îl apreciez pentru determinarea de care a dat dovadă, menținându-se în prim-plan artistic”. Fuego a vorbit foarte frumos despre părinții lui Chirilă, actrița Iarina Demian și jurnalistul Ioan Chirilă, precizând că muzica va judeca în final vorbele.

 Fuego

Tudor Chirilă și-a cerut scuze pentru ieșirea ciudată de vineri seara, în timpul unui concert, când l-a luat peste picior pe Fuego și a făcut o glumă la adresa mamei acestuia. Muzicianul a explicat că a avut un comportament de neacceptat și că regretă cuvintele adresate lui Fuego în timpul concertului.

Tudor Chirilă

„Folosesc acest spațiu pentru a prezența public scuzele mele domnului Paul Surugiu cunoscut și sub pseudonimul Fuego. Fac acest lucru pentru că am derapat de la un comportament pe care la rândul meu am încercat să-l impun de-a lungul timpului. Nu am considerat niciodată ortodoxă manieră de a specula excesiv comic pe seamă diverselor personalități publice. Pamfletul agresiv nu a fost vreodată instrumentul meu preferat. Cu atât mai mult, deci, regret ieșirea mea din concertul de vineri. […] Nu-mi rămâne decât să-mi însușesc lecția domnului Surugiu, să învăț din ea și să-i prezint din nou scuzele mele”, a scris Tudor pe blogul său.

Sursa: ADPM

Distribuie articolul: