Tradițional primul weekend a lunii februarie în Republica Moldova, este declarată „Ziua întâlnirii cu absolvenții”. Ziua în care foștii colegi şi profesori își dau întâlnire pentru a depăna amintiri şi a vorbi despre realizările de peste ani.

Winetours Moldova, propune să aduceți un suflu nou acestor reuniuni și să adunați colegii la o degustare de vin, în compania unui sommelier profesionist.  Cu siguranță veți avea parte de o experiență unică și veți crea noi amintiri frumoase, alături de colegii dragi.

Cină Franceză la Castel Mimi

Dacă ai studiat limba franceză, atunci acest eveniment este potrivit pentru gașca ta de colegi. Castel Mimi Vă invită să savurați, pe 2 februarie 2018, delicii culinare din faimoasa bucătărie franceză, într-o asociere desăvârșită cu cele mai bune vinuri la Castel Mimi. Maître Chef-ul restaurantului „Bufnița Albă” de la Castel Mimi a pregătit un meniu pentru cele mai delicate gusturi, iar atmosfera va fi întregită de un recital live la acordeon. Organizatorii promit o fulminantă călătorie eno-gastronomică în Franța!

Mai mule detalii găsiți aici.

Vino e Pecorino la InVino

Enoteca Invino organizează un eveniment deosebit vineri, pe 02 februarie, în cadrul căruia veți avea posibilitatea să cunoașteți fondatorii companiei Sălașul Baciului, precum și roadele muncii acestora. Familia Dorina Baciu şi Valeriu Motoroi locuiesc în satul Sadaclia. După mai mulți ani de trai în Italia, au revenit în Moldova şi au lansat propria afacere de cașcavaluri tari fabricate din produse autohtone conform tehnologiei italiene. Oaspeții vor degusta numeroase tipuri de cașcaval Caciotta și Pecorino, tinere și maturate, asociate cu cinci tipuri de vinuri. Prezentarea va fi condusă de sommelierul-şef al enotecii Invino Druta Mihai şi preparatorul de cașcavaluri Dorina Baciu.


Mai mule detalii găsiți aici.

Wine Gogh

Wine Gogh este un restaurant renumit pentru lista sa de vinuri, care include vinurile chiar și de la cei mai mici producători din Moldova. Iar pentru sâmbătă Wine Gogh a pregătit o surpriză pentru fiecare masă de absolvenți, oferind în dar din partea casei o sticlă de spumant Cricova. Dar și prețuri speciale, puteși beneficia de o reducere de 30 % la comanda unui vin de marca Timbrus sau Agrici wine.

Mai mule detalii găsiți aici.