Știai că aproape 13 mii de chimicale sunt utilizate în cosmetologie și doar 10% dintre ele sunt declarate „inofensive” pentru corpul uman? Ți-am adresat această întrebare ca să te facem să înțelegi că toxinele nu sunt doar alimentare.

„Acestea provin din mai multe surse, una din ele fiind produsele cosmetice pe care le utilizăm în fiecare zi, mai ales noi, femeile. Un alt exemplu de toxine ce ne afectează sănătatea sunt cele provenite din aerul și apa extrem de poluate, lipsa somnului, prezența stresului și desigur lipsa exercițiilor fizice. Și pentru că există atât de multe toxine, iar organismul nu mai face față să le elimine de unul singur, trebuie să venim în ajutor cu metode de detoxifiere: zilnice, lunare, sezoniere sau măcar anuale”, spune nutriționista Corina Dascălu.

detox corina

De ce este nevoie de detoxifiere?

Detox DeliveryPentru că ne-am îndepărtat tot mai mult de natură și tot ce este natural, mediul nostru de viață este tot mai artificial, alimentația noastră conține produse pline de substanțe chimice care ne oferă doar senzația de sațietate, dar nu ne hrănesc deloc celulele.

 

Toate aceste MOTIVE-CAUZE ne duc către o soluție indispensabilă – curățirea organismului de toxine atât la nivel fizic cât și psihic. Metode de detoxifiere sunt multe, la noi în țară o să găsești câteva companii care vând și te consulta la acest capitol. Noi am apelat la Detox Delivery MOLODVA, companie fondată în 2015, de către Nutriționista Corina Dascălu Poți apela și tu la ei cu încredere pentru o detoxifiere ca la carte, deoarece de 3 ani ei livrează oamenilor sănătate sub formă de Programe Detox care includ consumul de sucuri naturale, presate la rece și pe care ei, zilnic, le pregătesc și le livrează la domiciliu sau birou. În timpul curei detox hrana ta va include 5 sticluțe de suc (5 x 450ml), apă plată și ceai din plante.

Iar în dependență de rezultatele pe care dorești să le obții, va trebuit să alegi un Program din cele 3 existente:

Program pentru Curioși (3 zile)

Program pentru Curajoși (5 zile)

Program Personalizat
**Descrierea fiecărui Program o găsești pe SITE 

 

În această toamnă cei de la Detox Delivery au revenit cu un Meniu nou unde 2 sucuri sunt combinații din fructe, legume și verdețuri care te vor umple de energie și multe vitamine, iar în a 2-a jumătate a zilei vei savura din combinațiile din legume și verdețuri pentru că știi și tu, fructele în a 2-a jumătate a zilei nu se recomandă a fi consumate, mai ales pentru cei ce doresc să slăbească. Iar BONUS, la toate aceste băuturi magice, vei primi și o LIMONADĂ care să-ți alcalinizeze și să te hidrateaze pe tot parcursul zilei.

detox delivery

Ce rezultate vei obține în urma unei cure detox cu sucuri naturale?

Sucurile din legume și fructe reprezintă cel mai bun mijloc prin care furnizăm tuturor celulelor, într-un timp record, fitonutrienții, enzimele, vitaminele de care are nevoie pentru a menține un organism sănătos și concomitent să elimine toxine. Pe lângă asta vei observa în timpul, dar și după perioada detox, o creștere a energiei, o accelerare a metabolismului, hidratare intensă a pielii, părului, unghiilor. Creierul tău te va ajuta să faci alegeri alimentare mai sănătoase. Iar un efect „advers” al detoxifierii de care cu siguranță multe femei se vor bucura, este cel de eliminare a kg în plus, în medie 3kg timp de 5 zile.

Încearcă și tu detoxifierea cu sucuri naturale, convinge-te de beneficiile acesteia, oferă-i organismului șansa de a fi mai sănătos astfel devii doctorul propriului tau corp.

Iar pentru toți cititorii revistei EA.md, Echipa Detox Delivery a pregătit o surpriză. Înscrie-te acum cu CODUL REDUCERE EaDetox și primești 10% Discount la orice program ales.

detox

P

Distribuie articolul: