Atunci când alegi o mașină, cu siguranță iei în calcul multe criterii care ți-ar asigura confortul, viteza, siguranța, dar și un preț bun. Distribuitorul oficial al automobilelor KIA în Moldova, compania AutoFrame-FM știe ce vor șeferii și șoferițele - toate la un loc, adică o ofertă specială pentru KIA Ceed.

Acum KIA Ceed este mai accesibil datorită unui preț special de 9890 EUR. Șoferii vor aprecia dotările automobilului: motor econom cu capacitate cilindrică de 1.4 litri, cu 100 cai putere și cu o cutie manuală în șase trepte, consumul mediu constituind cca 6,2 litre benzină/100km.

Promoția este valabilă pentru automobilele din stoc în dotarea Drive, care include următoarele opțiuni: aer condiționat; jante de oțel R15; servodirecție asistată electric; coloana de direcție reglabila pe înălțime și adâncime; sistem de deschidere a ușilor la impact; Sistem de blocare automată a ușilor în funcție de viteză; sistem audio (Radio + CD + MP3, USB+AUX + Digital I-Pod); priză pe consola centrală; computer de bord; (consum, timp, indicator shimbare viteză), display central (ceas, temp, avertizare ușă deschisă, calendar); suspensii față McPherson; suspensii spate Multi Link; sistem de stabilizare; airbaguri față pentru șofer și pasager; închiderea centralizată; fixarea scaunului pentru copii (ISOFIX).

Nu se putea fără un pachet cadou! Iată câteva din opțiunile sumplimentare incluse în modelul aflat la promoție sunt:

Farurile cu halogen din față,

Geamurile electrice față și spate,

Mânerele ușilor cromate în cabină,

Bluetooth și control multimedia de pe volan,

Volanul și mânerul cutiei de viteze din piele,

Ferestrele din spate fumurii și lămpile de stop cu LED-uri.

Prinde șansa de a procura un hatchback elegant din segmentul C la un preț de doar 9 890 EUR!

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil la KIA Moldova!