Pe 17 februarie, pe cele 4 scene ale festivalului Underland, va răsuna simultan muzică bună de pe 3 continente și 9 țări - Italia, Ucraina, România, Portugalia, Australia, Franța, Spania și SUA.

Din cele circa 30 de formații care vor evolua pe scenele cartierului Vinului Alb, Vinului Roșu și Vinului Spumant, vă prezentăm câteva trupe străine care au cucerit oaspeții la ediția precedență și revin cu drag la Underland Fest, dar și trupe care vizitează pentru prima oară Moldova.

Statele Unite ale Americii

Brazzaville

Vocalistul trupei David Arthur Brown a vizitat Chișinăul de două ori și revine în februarie la festivalul Underland. Trupa Brazzaville este cunoscută pentru colaborarea cu interpreta Zemfira, precum și pentru piesa lui V. Țoi „Звезда по имени Солнце” în versiunea engleză, cu care a evoluat la emisiunea „Вечерний Ургант”.

Italia

Bandaradan

Băieții din Bandaradan au pus pe jar oaspeții la ediția precedentă a festivalului, nu doar cu muzică dar și cu dansuri fierbinți. Cei care i-au văzut anul trecut, la sigur nu vor rata prestația lor și de această dată. 

Uomo orchestra

Omul orchestră – 5 instrumente muzicale cu o greutate de 22 kg și toate pe o singură persoană care conduce cu măiestrie toată orchestra personală! 

Portugalia – The Town Bar

Băieții din suburbiile Lisabonei sunt energici precum oceanul și fierbinți ca nisipul într-o după-amiază de vară.

 

Australia/Franța – Beranger

O voce din suflet, sub ritmurile căreia se dansează fără pauză. 

Ucraina

Oh, My Guts!

Motive irlandeze cântate într-o manieră contemporană.

Toporkestra

Muzicienii-călători au fost prin toată Europa, iar acum revin la Underland Fest. Vor cânta, dansa și se vor distra în galeriile subterane împreună cu noi. 

Sho?! Ce?! Trupă din Odesa – totul e clar aici.

 

România

Adam’s Nest

Indie cu două chitare și două voci tandre. 

Balkan Taksim

Muzică din Balcani și Anatolia cu cobză și electronică – fermecătoare și magică.

 

Lista trupelor se actualizează, iar în curând vom cunoaște și trupele din Moldova care vor cutremura scenele festivalului cu ritmurile încinse a muzicii lor.

Vezi aici ce include prețul biletului

Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului sau website-ul oficial: www.underland.md.

Evenimentul este organizat de PRofile Agency și Combinatul de Vinuri „Cricova”, cu suportul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării și Asociației Naționale pentru Turism Receptor din Moldova.

Partenerii media: Kiss FM, Unimedia, zugo.md, diez.md, locals.md, kp.md, Moldova.org, noi.md, madein.md, Agora.md, EA.md, timpul.md, Ziarul de Gardă.

Distribuie articolul: