“Trilogia celor două cuvinte” a ajuns live și la Chișinău. Trupa TAXI a ridicat sala în picioare, ieri seara, în cadrul unui concert, susținut la un hotel din capitală. Dan Teodorescu și echipa sa au cântat piese mai vechi, dar și celebrele hituri: „Trilogia celor două cuvinte”, „Te iubesc non-stop” și „Ești iubibilă”, fiind chemați la bis. Deși concertul a început cu întârziere, iar în sală mai erau destule locuri libere și pe parcursul încălzirii se mai făceau ajustări la sunet, sala a așteptat cuminte interpreții români. În debutul spectacolului, au evoluat Elena Carafizi cu câteva cover-uri pe piese celebre și Tania Cergă, care, în afară de piesele sale recente, a venit și cu o melodie mai veche, din repertoriul Studio ONE, plus doua piese latino (cover).

Dan Teodorescu s-a lăsat un pic așteptat, făcându-și apariția după o piesă instrumentală de încălzire. În debut, Dan a ținut să menționeze că îi pare foarte rău că trebuie să vină în Moldova cu pașaport: “În toată Europa, merg cu buletinul, iar la Chișinău, trebuie să vin cu pașaportul. Mă doare. E ca și cum aș avea toate cheile dintr-un bloc, iar nevasta mi-ar pune lanț la ușa mea”, a glumit artistul. Din evoluție, nu au lipsit dialogurile cu sala, glumele marca TAXI și piesele cântate în duet cu spectatorii. O bună parte dintre aceștia s-au ridicat de pe scaune și dansau.

Cei de la TAXI s-au despărțit cu greu de public, declarând, iarăși în glumă: “Voi prea tare ne aplaudați. Noi nici nu putem cânta așa de bine”. Amintim că trupa TAXI a reprezentat România la Eurovision în 2000, iar la noi au prins popularitate datorită cover-urilor realizate de moldoveni după “Trilogia celor două cuvinte”.

Distribuie articolul: