Legendarul boy band britanic BLUE a fost învăluit, ieri seară, de băi de aplauze, pe scena Palatului Național din Chișinău, unde au evoluat cu un concert LIVE, organizat în premieră cu ocazia Balului de primăvară Aquarelle. Pe scena devenită deja istorică datorită băieților de la BLUE, au evoluat, însă, și interpreți autohtoni care, până la finalul concertului, au încercat să-și unească vocile în unison cu băieții de la BLUE. Echipa ea.md vă oferă imagini exclusive direct din centrul evenimentului!

Interpreții autohtoni, care au evoluat aseară, au dovedit trupei britanice că se pot întrece și ei în live-uri care stârnesc emoții și valuri întregi de aplauze din partea publicului.

Și Tania Cergă a încântat publicul de aseară, interpretând ”Vreau înapoi iubirea”, acompaniată de show-baletul Black & White. Tania a purtat aceeași ținută, ca și sâmbăta trecută, când, la Chișinău a sosit interpreta rusă Laima Vaikule.

Nelly Ciobanu a trezit sute de fiori din partea publicului, cu piesa ”Tu, iubire”. Nelly a strălucit la propriu și la figurat, purtând o rochie vaporoasă, de culoare purpurie.

Tot Nelly Ciobanu a fost cea care, la finalul serii, a încercat să fredoneze câteva versuri împreună cu băieții de la BLUE și a fost apreciată foarte pozitiv de către aceștia.

Tânăra Dara a interpretat piesa ”Vlyublenî” așa cum știe doar ea – cu emoție și putere în glas. Dara a făcut o baie întreagă de aplauze cu această piesă, dedicată iubirii.

Și celebra piesă a lui Alexandru Manciu, în duet cu Karizma – ”Aș vrea” a trezit fiori cu un live excepțional.

Au înfierbântat scena pentru băieții de la BLUE și băieții de la Sunstroke Project, care au interpretat noua lor piesă, intitulată ”Amor” – o producție ritmată și plină de stilul marca Sunstroke.

Trupa BLUE a oferit, însă, un live de 60 de minute, în care a interpretat cele mai tari hituri ale tuturor timpurilor. Energia publicului i-a făcut să transpire și să obosească, dar băieții n-au cedat nici pentru i secundă!

La final, însă, au respectat tradiția britanică de a pleca fără a-și lua bun rămas, așa că publicul din sală a declamat ”BIS” până când băieții au revenit pe scenă, interpretând alte două piese ritmate. Băieții de la BLUE au fost întâmpinați și petrecuți cu flori și aplauze care au ținut minute în șir! ”Bună seara, Moldova!” – va rămâne salutul memorabil al băieților, talentul cărora a făcut înconjurul lumii de milioane de ori.

Menționăm că premiera muzicală a trupei BLUE, în Republica Moldova, a fost realizată în cadrul celei de-a 11-a ediții a ”Balului de Primăvară”, organizat de revista Aquarelle.