Andreea Antonescu şi Andreea Bălan s-au despărţit cu scandal, în urmă cu 13 ani, dar acum vor fi din nou împreună, pe aceeaşi scenă, informează portalul showbiz.ro. Află, în continuare, când anume se vor reuni cele două vedete.

La sfârşitul anilor ’90, Andreea Bălan şi Andreea Antonescu cucereau topurile muzicale din România şi stârneau o adevărată isterie printre tineri.

Au debutat în 1998 şi au devenit celebre odată cu lansarea hit-ului “Liberă la mare”, melodie cu care au câştigat şi trofeul festivalului Mamaia, doi ani mai târziu.

Trupa Andre a intrat în istorie ca cel mai bine vândut artist român, depăşind 1.200.000 de exemplare, însă, în 2001 au decis să pună punct colaborării.

Deşi la vremea respectivă nu au rămas în relaţii prea bune, cele două au păstrat legătură, Andreea Bălan devenind naşa fetiţei Andreei Antonescu.

Aşa se face că în 2014, la 13 ani de la destrămarea trupei Andre, celebrele “Andrele” au decis să îşi aducă aminte de vremurile frumoase şi să le facă o surpriză tuturor celor care au fost alături de ele trup şi suflet.

Andreea Antonescu şi Andreea Bălan vor cânta împreună în cadrul Festivalului “Flori de Mai”, care se va desfăşura între 22 şi 25 mai, în oraşul Călăraşi, din România.

Foto: www.urban.ro, www.enational.ro, www.libertatea.ro, storiesaboutactors.blogspot.com