Trupa 3rei Sud Est este una dintre cele mai cunoscute formaţii care s-au lansat în anii 90, adunând numeroşi fani în tot arealul românesc. Laurenţiu Duţă a declarat pentru presa de peste Prut că la anul viitor e posibilă o reunire a trupei, formată alături de Viorel Sipoş şi Mihai Budeanu. Dispariţia celor trei artişti de pe scena muzicală a lăsat un gust amar celor care venerau celebrele piese ale trupei, printre care se numără şi “Amintirile”, “De dorul tău”, “Cea mai frumoasa fată” sau “Ai plecat”. “Ne gândim la acest lucru. Probabil, anul viitor, dacă nu va fi un turneu mare, cel puţin vor fi câteva evenimente de remember. Nu ştiu dacă va fi ca o reunire, să putem spune că de azi încolo suntem o trupă, dar ca momente de remember va fi ceva”, a declarat Laurenţiu Duţă.

Viorel a declarat anterior pentru Ring că își dorește să revină la vechea ocupație și este convins că în cazul în care trupa se va relansa, va beneficia de un succes garantat pe scena muzicală. “Putem avea succes şi în prezent cu 3rei Sud Est. Nu e mare diferenţa între ce era atunci şi ce se face acum. Uşor, uşor s-a revenit la piese dance, piese în limba română. Mie îmi place muzica care se face în prezent în România. Am o părere bună şi despre noul val de artişti. Noi atunci ne-am despărţit din cauza opiniilor diferite. A fost o perioadă tulbure atunci pentru toată lumea. Toţi erau înnebuniţi să plece afară”, a mai spus Viorel.

Întrebat dacă are de gând să compună piese noi pentru fosta sa trupă, Laurenţiu Duţă a spus: “În cazul în care vom concretiza ideea aceasta într-un turneu, sper că vom compune o piesă care să fie integrată în evenimentele acestea”.

Sursa: ZiarulRing.ro