Emoțiile adevărate sunt irepetabile, unice, sunt de nedescris, dar pot fi transmise prin ochii ageri ai unor fotografi și cameramani buni, cu adevărat buni. Echipa care a hotărât să prindă, să capteze și să transmită prin fotografii și video cele mai deosebite momente din viața fiecăruia din noi este TruEmotions.  

TruEmotions – o echipă tânără, dar foarte talentată și-a propus să ne arate cât este de important de a imortaliza momentele unice din viața noastră și să fie alaturi mereu, la timpul potrivit și la locul potrivit.

 TruEmotions

Echipa TruEmotions ține să ne demonstreze de fiecare data că e puțin să ai o cameră foto performantă în mână, mai important fiind ochiul, talentul, dorința de a crea operă de artă prin fotografii și imagini video. Ei nu se tem de noi abordări în materie de poze și video.

 Selfie la nunta

TruEmotions este prezent la evenimente nu ca un serviciu obligatoriu, ei vin ca niște prieteni cu ajutorul cărora creăm un film despre un capitol foarte important din viața noastră. Ei trec peste stereotipurile de gen: „uită-te la mine și zâmbește”. Ei te fac pur și simplu să zbori, să visezi și să fii Tu însuți în filmul vieții tale. 

 miri

Tu – doar tu ești în putere să-ți creezi scenariul unei povești de dragoste. TruEmotions, echipa talentată și înzestrată cu ochi buni și mână ageră va fi mereu alături de tine ca să poată surprinde cele mai frumoase culori ale emoției tale, să transmită în imagini foto și video momentele unice ale evenimentului tău. 

Nunta

Pentru mai multe detalii accesați www.truemotions.md 

Telefon de contact: 079 677 888

P

Distribuie articolul: