Tot mai multe femei rămân a fi fidele unuia și aceluiași ruj, pe tot parcursul vieții, aflându-se mereu în căutarea unui secret care să le ajute să prelungească durata rujului odată aplicat. Secretul e simplu și se ascunde în spatele une simple mișcări. Despre ce truc vorbim, vei afla mai jos.

Femeia care a descoperit acest moment magic din viața machiajului la femei, se numește Pavally Symons și este expertă makeup. Într-unul din tutorialele sale video, aceasta mărturisea, pe YouTube, despre un secret care le poate ajuta pe femeile care utilizează rujul, să nu-și mai murdărească hainele, dar și să prelungească „durata de viață” a rujului gata aplicat pe buze.

Experta makeup demonstreză că printr-o simplă mișcare, rujul poate deveni rezistent și persistent pe buze.

Tot de ce ai nevoie, este un șervețel de hârtie, o perie pentru pudră și pudră propriu zisă. După ce ai aplicat rujul pe buze, trebuie să aplici tot pe buze un strat fin de șervețel de hârtie desfăcut. Acum, tot ce trebuie să faci, este să aplici, pe buze, deasupra șervețelului din hârtie, câteva mișcări cu peria muiată în pudră. Pulberea va trece prin șervețel și se va aplica frumos pe buze. Poți testa: buzele vopsite nu vor mai lăsa nicio urmă!

Distribuie articolul: