Te-ai gândit vreodată cum să procedezi, ca atunci când îți usuci părul, să nu mai ai buclele încâlcite, ci foarte frumos ondulate? Să știi că este posibil. Trucul pe care îl vei urmări mai jos, te va face să te îndrăgostești de procedura de spălare a părului.

Aranjarea părului este o problemă pentru majoritatea femeilor, indiferent dacă au părul lung sau scurt. Fata din filmulețul de mai jos a descoperit o metodă ideală de uscare și aranjare a buclelor neascultătoare.

Tânăra din imagini se numește Donata White și este recunoscută în spațiul virtual ca și un vlogger beauty, care publică pe YouTube filmulețe referitoare la procedurile de înfrumusețare. Donata susține că tehnica ei se potrivește pentru femeile cu păr lung, ondulat și neascultător, care vor să obțină bucle voluminoase fără proceduri termo. În engleză, verbele care descriu acest procedeu sunt „plopping” și „plunking”.

Părul spălat va ieși frumos buclat, dacă vei avea la îndemână câteva produse de hairstyling și un simplu tricou. Cum este posibil să obții niște bucle perfecte, folosind un instrumentar atât de simplu?!

Distribuie articolul: