Da! Da! Da! Asta au rostit surorile Bini, sâmbăta trecută, în fața unui altar din Brazilia. Soarta a făcut ca tripletele să sărbătorească cea mai frumoasă zi din viața lor împreună, în rochii de mireasă, coafuri și machiaje identice! Cum avut loc ceremonia de căsătorie, vă spunem mai jos!

Rafaela, Rochele și Tagiane Bini sunt triplete și sunt originare din Passo Fundo, regiune din sudul Braziliei. Au câte 29 de ani, iar soarta le-a ajutat să poarte rochii de mireasă identice chiar în aceeași zi! Potrivit Daily Mail, asemănarea dintre tinere este izbitoare, astfel că soții acestora s-au temut foarte mult să nu le confunde cumva în ziua ceremoniei de căsătorie, care a avut lor sâmbăta trecută.

mirese triplete

Frica mirilor s-a tras și din motivul că miresele triplete au purtat nu doar rochii identice în cea mai importantă zi din viața lor, ci au afișat machiaje și coafuri absolut la fel. Tinerele au trecut prin multiple experiențe, în care au fost confundate nu doar de către apropiați, ci și de prieteni. Pentru că au vrut să-și ajute amicii să le diferențieze, miresele au decis să folosească un indiciu: au ales buchete din flori de diferite culori.

mirese triplete

Surorile mărturisesc că au fost mereu aproape și că au împărtășit dintotdeauna gusturi și interse comune. Înainte de a se naște tripletele, părinții acestora mai educau o fată pe nume Liziele. Minunea a făcut ca în loc de o soră pentru Liziele, mama să aducă pe lume tocmai 3 surori identice. Gravida leșinase atunci când a fost anunțată că poartă în pântece tocmai trei fetițe! Singura dilemă a tatălui tripletelor, înainte de nunta lor, era legată de cum avea să le ducă pe toate 3 dintr-o dată.

 272B974A00000578-3020731-Together_It_was_parents_Pedro_and_Salete_who_suggested_the_girls-m-4_1427874550121

Potrivit sursei citate, ceremonia a avut loc la catedrala catolică Nossa Senhora Aparecida din Passo Fundo, iar familia a scos mai multe articole de mobilier din fața altarului, pentru ca să elibereze cât mai mult spațiu pentru miri. La nuntă au asistat și 18 domnișoare de onoare, plus martorii, fiecare dintre aceștia purtând haine de culoarea solicitată de miri.

mirese triplete

Miresele au explicat că au mers toate 3 la același stilist, cu intenția de a-și face make-up și coafuri diferite, însă experiența lor s-a terminat similar! „Am încercat o serie de stiluri, dar ne-a plăcut același, nici măcar nu am încercat un alt stil!”, au declarat acestea.

mirese triplete

Distribuie articolul: