Revenirea de la Moscova a trupei Carla's Dreams a coincis cu o ocazie frumoasă - calificarea fotbaliștilor moldoveni la Campionatul Mondial de Fotbal din 2018 la Cardiff, în meciul cu Țara Galilor. Sute de fani i-au susținut pe sportivi de acasă, dansând și cântând pe ritmuri Carla's Dreams.

Stadionul Zimbru a fost neîncăpător, ieri seară, odată cu începerea grandiosului spectacol organizat pentru susținerea echipei naționale de fotbal. Sute de fani Carla’s Dreams s-au adunat într-un singur loc, pentru a asculta live o trupă, succesul căreia este asociat tot mai des cu cel al O-Zone și râvnit chiar pentru selecția națională Eurovision.

În semn de solidaritate cu anonimatul membrilor, o mulțime de fani au preferat să vină pe stadion cu chipurile gata vopsite. Alții au ales să poarte și hanorace negre, plus ochelari întunecați, pentru a se apropia de cei care aveau să urce pe scenă.

Până la ieșirea pe scenă a băieților, publicul a avut parte de un spectacol organizat de alți artiști autohtoni, printre care – DARA, Karizma și Natalia Barbu.

Așa cum se așteptau, băieții din Carla’s Dreams au fost scăldați în băi de aplauze odată cu ieșirea pe scenă. Publicul a cântat în cor alături de băieți piese mai vechi și mai noi, savurând și piesa proaspăt lansată aseară: „Imperfect”.

Foto: Iacovlev Dima Photographer

Distribuie articolul: