Explozia de culoare și de feminitate se amplifică tot mai mult! În sezonul de primăvară-vară, fashionistele veritable își vor achiziționa cel puțin o pereche de pantaloni cu imprimeu floral. Este un hit vestimentar, revenit în tendințe după aproape 30 de ani. De ce? Îți spunem mai jos.

Lasă-ți hainele să înflorească, pentru că feminitatea senzuală este din nou la modă! Tot mai multe branduri vestimentare emit în comerț articole scăldate în prin floral. Pantalonii nu sunt o excepție! Într-un asemenea ritm, în acest an, fiecare fashionistă va trebui să includă în garderoba sa cel puțin o pereche de pantaloni cu imprimeu floral!

Trendul florilor imprimate pe pantaloni nu este atât de nou precum pare. S-a născut tocmai în anii ’80, atunci când a avut loc marea transformare a stilului hippie în boho chic. Astăzi, o femeie care poartă o astfel de pereche de pantaloni emană sex-appeal și glamour în acelaști timp.

Pantalonii cu print floral au revenit în tendințe în primăvara acestui an. În Occident, e de ajuns să mergi câteva minute pe străzile orașelor, ca să întâlnești cel puțin o femeie purtând pantaloni cu print floral. Sunt sexy, chic și adie a primăvară.

Tendința nu este o invenție abordată de o singură casă de modă. Brandurile vestimentare Salvatore Ferragamo, Cavalli, Thakoon, Mary Katranzou to Osman, Isabel Marant, J. Krew sau Alexander Wang exploatează în masă acest articol.

Pantalonii cu print floral de culori intense se potrivesc foarte bine cu pantofii Stiletto clasici, cu toc înalt și vârf ascuțit. Ținuta poate fi completată cu o bluză accesorizată cu elemente sporty sau cu un tip de jachetă blazer, pentru diminețile sau serile mai răcoroase. Nu uita nici de accesorii. Pentru un look fabulos, poți purta un colier voluminos și strălucitor.

Într-adevăr, există atât de multe moduri minunate și creative de a purta pantalonii cu imprimeu floral în acest an!

Sursa, Foto: fashiongum.com

Distribuie articolul: