Gustul succesului este tot mai des savurat de interpreta din Republica Moldova, Stela Botez. De această dată, cucerește publicul din România nu doar prin folclor, ci și prin romanțe. Tânăra s-a întors acasă cu alte premii importante de la trei concursuri desfășurate la început de noiembrie.

La Festivalul Național de Folclor “Mureș, pe marginea ta” din Ocna Mureș, județul Alba a obținut Premiul II cu doina “Uite-te lume la mine” și cântecul de dragoste “Mai Ionel, când ai pleca”. Stela Botez

Același Premiu II i-a revenit Stelei la Festivalul Național de Romanțe “Poveste de toamnă” din Baia Mare, județul Maramureș, unde a interpretat romanțele “Car frumos cu patru boi” și “Smaranda”. 

Culminația succesului a fost la Festivalul Național de interpretare a romanței “Te-aștept pe același drum” în memoriam Valer Ponoran din Zlatna, județul Alba. Aici Stela a cucerit publicul, juriul și instrumentiștii care au acompaniat-o prin strălucirea și naturalețea cu care a interpretat romanțele.Stela Botez

Stela a declarat pentru revista noastră că a trăit clipe de neuitat. ,,Nu m-am așteptat că eu, basarabeancă fiind, să iau marele premiu. Acest Trofeu pentru mine este cel mai important și mă simt onorata să-l am în portofoliul artistic. Totodată, acest concurs mi-a adus bucuria de a cântă pe aceeași scenă cu maestrul Ovidiu Bartes, un virtuos violonist și un om cu suflet mare!”

Este de menționat faptul că Stela Botez a participat pentru prima oară la un concurs de romanțe. 

Foto: Arhiva Personală

Distribuie articolul: