Fie că preferi locurile mai închise ori ceremoniile în aer liber, un eveniment este memorabil și după locația unde este organizat. Hotelul Prezident, situat lângă Aeroportul Internațional Chișunău, oferă mai multe spații, în stiluri diferite unde ați putea să vă organizați cea mai deosebită nuntă, cea mai memorabilă aniversare sau petrecerea bobocilor, de ce nu?!

Este un hotel cu design exclusivist unde vă veţi scufunda în atmosfera serilor, uitând de agitaţia urbană, bucurându-vă de soare și bazin sau delectându-vă cu terapii de relaxare în zona spa şi welness. Petrecerile la Hotel Prezident au trei fațete și toate vor rămâne la sigur în memoria invitaților voștri. Dacă este vară sau dacă preferați aerul proaspăt și răcoros puteți opta pentru terasa de la malul piscinei – ideală pe timp de vară.

terasa-2

Hotelul dispune de 25 camere luxuoase cu vedere panoramică asupra Porţilor oraşului, cramă, restaurant şi terasă cu bucătărie europeană, moldovenească şi japoneză, cât şi de o superbă zonă de odihnă cu bazin şi cu saună în stil persan şi japonez.

Petrecerile în interiorul restaurantului vor fi o adevărată savoare pe orice timp și în orice anotimp.

restaurant-1

????????????????????????????????????

​Crama Hotelului Prezident este una dintre cele mai puțin cunoscute atracții, însă cu certitudine, cea de care gazdele sunt foarte mândre. Petrecerile de familie în stil tradițional vor avea un suflu și mai deosebit, savurate în atmosfera unei crame, așa cum erau pe vremuri.

crama-1

crama-2

hotel prezidentHotel PREZIDENT

Adresa: 58/5 Dacia bd., 2062 Chișinău

P