Există numeroase măști din ingrediente naturale cu ajutorul cărora ridurile pot fi prevenite sau estompate. Dacă sunt folosite constant, măștile naturale antirid pot face minuni pentru tenul oricărei femei. Încearcă următoarele remedii naturale, care pot fi preparate, cu ușurință, folosind ingrediente din bucătăria ta.

Albuș de ou

Albușul de ou conține multe vitamine, care contribuie la hidratarea și catifelarea pielii.  Aplică albuș de ou direct pe zonele faciale în care există riduri, lasă-l să acționeze timp de 30 de minute, după care clătește-te cu apă călduță.

albus de ou

Ceaiul verde

Ceaiul verde este bogat în antioxidanți ce reprezintă un aport vital pentru organismul nostru în lupta cu radicalii liberi din mediu. Folosit în creme, extrasul de ceai verde ajută la reducerea semnelor de îmbătrânire, mai ales dacă devine o constantă a procesului de îngrijire.

ceai verde

Mierea de albine

Calităţile nutritive şi de hidratare fac din miere un ingredient antirid perfect. Mierea are un conţinut bogat de vitamine (B1, B2, B5, B3, A, C, D şi K), acizi organici, săruri minerale, potasiu, magneziu, fosfor, calciu şi sodiu ceea ce o face un bun calmant, cicatrizant, tonifiant și antioxidant. Mai mult, datorită zahărului pe care îl conţine, care reţine apa, are o mare putere de hidratare şi hrănire. Așa că, dacă folosești mierea în tratamentele tale cosmetice tenul tău devine mai elastic, mai ferm şi mai luminos, iar ridurile se atenuează.

miere

Sursa: clickpentrufemei.ro, one.ro.

Foto: homemademasks.net, ro.gdefon.com, elucere.ro

Distribuie articolul: