Un model de Arca lui Noe, a fost construită în Hong Kong, acum 4 ani, pe insula Ma Wan. Constructorii variantei contemporane a acestui vas biblic s-au dovedit a fi trei frați miliardari, originari din China. Vrei să vezi cum arată giganticul vas? Citește materialul de mai jos.

Situată la poalele podului Tsing Ma, ambarcațiunea de circa 140 de metri lungime și 23 de metri lățime se află într-un parc din Hong Kong și a fost realizată de 3 arhitecți miliardari, care sunt și frați, printre altele: Thomas, Walter şi Raymond.

Pentru un simț al realității mai pronunțat, vizitatorii acestei Arce au posibilitatea să vadă și 67 de perechi de animale, realizate exclusiv din fibră de sticlă. De notat că speciile de animale sunt identice cu cele prezentate în Vechiul Testament.

Și cum nu este făcută pentru a pluti pe suprafața apelor, Arca lui Noe, din Hong Kong, conține, în interiorul său, un restaurant unical și mai multe dormitoare de lux, care pot fi comandate oricând, de trecători.

Cu ce scop au construit Thomas, Walter şi Raymond Kwok această ambarcațiune biblică? Pentru a promova unitatea și pacea, dar și îndemnul, conform căruia, în orice situație dificilă, există cel puțin o scăpare.

Asta, deoarece parcul în care este amplasată nava, este administrat de mai multe organizații creștine, care doresc aă transmită un mesaj de promovare a păcii în rândul oamenilor.

Parcul tematic creștin dispune de numeroase atracții pentru copii și chiar o menajerie cu animale vii.

Una dintre cele mai vizitate locuri din interiorul Arcei este sala multimedia, acolo unde un ecran imens asigură un transfer 3D în filmele creștine, pentru adepții creștinismului din China.

Foto: en.wikipedia.org,commons.wikimedia.orgilbonito.wordpress.comclayzmama.com, www.forbes.comwww.tripadvisor.com

Thomas, Walter şi Raymond
mbarcațiune-replică ce măsoară aproape 140 de metri lungime și având 23 de metri lățime – See more at: http://www.dcnews.ro/arca-lui-noe-reprodusa-de-trei-miliardari-in-hong-kong_185798.html#sthash.mO06oQiU.dpuf

Distribuie articolul: