De câte ori nu ţi-ai dorit să pătrunzi în mintea unui bărbat chiar şi pentru un minut, să afli cum te percepe şi care sunt lucrurile în faţă cărora devine vulnerabil sau, dimpotrivă, refractar? Te-ai gândit de multe ori că ţi-ar fi prins bine sfatul sau părerea unui bărbat legate de o situaţie delicată cu care a trebuit să te confrunţi? Dacă ai experimentat măcar o dată aceste ipoteze şi nu te numeri printre femeile ai căror cei mai buni prieteni sunt bărbaţii, poţi afla acum câteva secrete esenţiale pe care bărbaţii nu le împărtăşesc în mod obişnuit partenerelor, însă pe care pun mare accent.

Fii directă!

Deşi în situaţiile delicate bărbaţii preferă de obicei să se învârtă în jurul cozii şi să lase partenerelor misiunea de a înţelege lucrurile fără prea multe explicaţii, când vine vorba de comportamentul femeilor faţă de ei, aşteptările sunt contrarii! Poate părea ciudat, însă partenerul tău preferă să fii directă, atât când vine vorba de fanteziile pe care le ai în pat, cât şi de problemele de cuplu care te macină. Vorbeşte-i deschis despre ceea ce te deranjează la el sau în relaţia voastră, însă nu uită să îţi alegi cu grijă cuvintele, deoarece astfel vei menţine discuţia pe un ton calm.Nu iti mai accentua defectele!

Nu face pe deşteapta!

Dacă îţi doreşti o relaţie de dragoste care să dureze, trebuie să ştii că nu este indicat să îţi iei statutul de om care le ştie pe toate, care are mereu dreptate şi niciodată nu trebuie contrazis. Adoptând această atitudine prin care îl plasezi automat pe iubitul tău într-o poziţie de inferioritate faţă de ţine, vei atrage în prima fază, certuri dure cu prietenul tău, pentru ca în final să rămâi singură. Învaţă să fii maleabilă în discuţii, să accepţi şi să iei în considerare părerea partenerului tău, să pui accentul pe colaborare şi comunicare, pentru că în acest fel vei consolida relaţia, îţi vei cunoaşte mai bine iubitul şi îi vei arată că îl rescpecti şi că este foarte important pentru ţine.

9965464_m

Nu ceda din prima seară!

Oricât de chipeş este bărbatul care îţi face ochi dulci în club şi chiar dacă este greu să rezişti tentaţiei de a-l invita la tine acasă chiar din prima seară, este bine să înveţi să te temperezi, mai ales dacă îţi doreşti o relaţie cu acel bărbat. Respectându-te, îl vei determina pe orice bărbat să te respecte şi vei evita reproşurile legate de viaţă sexuală pe care o ai.

Încetează să îl suspectezi de infidelitate

Probabil îţi iubeşti mult partenerul şi deja te vezi cu el şi peste ani. Totuşi, nu trebuie să faci o obsesie din a-l ţine lângă tine cu orice preţ, cu atât mai puţin să îl suspectezi mereu că te înşeală şi chiar să îi spui asta direct. Nu încerca să forţezi lucrurile, ci lasă-i iubitului tău spaţiu, fii relaxată, arată-i că îl iubeşti, susţine-l moral şi demonstrează-i că ai încredere în el. Dacă îl vei face să se simtă urmărit şi vânat, în percepţia lui vei deveni mai degrabă un motiv de stres şi nervozitate decât un refugiu de dragoste şi linişte.

Nu îl mai subestima!

Îi spui mereu că e la fel ca restul bărbaţilor, că nu se gândeşte decât la sex sau că este insensibil? Greşit! Îl vei face să se simtă dispreţuit şi în loc să îl apropii de tine şi să îl motivezi să fie mai bun, nu vei reuşi decât să îl îndepărtezi şi să îi displaci. Şi bărbaţii au suflet în sentimente şi deşi o ţin bine ascunsă, sensibilitatea lor se aseamănă cu cea a unui copil. Aşadar, fii înţelegătoare, oferă-i confirmări ale dragostei tale şi asigura-l de susţinerea ta în tot ceea ce întreprinde, chiar dacă el nu îţi cere explicit acest lucru. Nu uita că bărbaţii au nevoie de siguranţă, de dovezi de afecţiune, pentru că acestea le hrănesc dorinţa de a-şi întemeia o familie şi convingerea că tu vei fi mama potrivită pentru copiii lui.

Lasă-i spaţiu!

Chiar dacă o relaţie presupune o multitudine de lucruri în comun pe care cei doi parteneri le împărtăşesc, este bine ca fiecare să păstreze şi câteva mici pasiuni individuale. Aşa cum ţie îţi place să mergi la cumpărături cu prietenele şi să povestiţi ore în şir despre tot ce mişcă, bărbaţii abia aşteaptă să se întâlnească şi să bea bere. Nu îi impune restricţii la tot pasul iubitului tău, ci învaţă să păstrezi echilibrul şi să îi respecţi doza de libertate pe care o mai are.

Învaţă să îi ierţi stângăciile!

Este ştiut faptul că bărbaţii nu sunt experţi în a-şi exprima sentimentele şi în a ţine minte anumite lucruri, pe care în general femeile le consideră foarte importante. Dacă nu îţi aduce mereu flori sau te-a lăsat singură în bucătărie pentru a se uită la meciul echipei sale preferate, nu este cazul să faci o tragedie din asta, ci să profiţi de context pentru a-i da o „pedeapsa” în dormitor. Cicăleala nu dă niciodată rezultate, însă refuzul unei partide de sex, motivat cu lipsa lui de atenţie, îl poate aduce pe calea cea bună.

Fii creativă şi dezinhibată în pat!

Bărbaţii adoră să facă sex şi divinizează femeile cu fantezii erotice care depăşesc scenariul unui film porno. Dacă îţi iubeşti partenerul şi ai încredere în el, renunţă la inhibiţiile de orice fel, descoperă ce îl aduce pe culmile plăcerii, spune-i ce îţi place şi condimentează fiecare partidă cu jocuri erotice sau poziţii noi. A două zi, iubitul tău îţi va mânca din palmă.

Sursa: divahair.ro

Distribuie articolul: