12 aprilie 2015 este data care va bucura toți fanii serialului „Urzeala tronurilor”, deoarece acesta revine pe marile ecrane spre bucuria tuturor cinefililor. După ce producătorii au incitat spiritele cu mici secvențe din acest film, aceștia în sfârșit au dat și trailerul pentru noul sezon care deja are peste 2, 5 milioane de vizualizări pe youtube. Vezi cu ce noutăți vine HBO.

Inițial calitatea materialului video era una piratată, fiind filmat în cinematrograf, însa la foarte scurt timp a apărut și versiunea oficială, mai ales că mai sunt doar doua luni până când sezonul V (cinci) al poveștii scrise de George R. R. Martin va începe.

Din trailer nu lipsesc niciunul dintre personajele principale ale poveștii, de la Cersei care înca îi poarta o ură extremă fratelui său, până la Daenerys care pare a fi persoana potrivită pentru a ocupa Iron Throne, în viziunea lui Varys, sau Littlefinger care o convinge pe Sansa să își razbune familia.

„Game of Thrones” rămâne pentru încă un an cel mai piratat serial din lume, iar povestea medivală care a generat încă de la primul sezon un record mondial istoric în vizualizări este așteptată cu nerăbdare. Povestea scrisă de George R.R. Martin încă nu a fost încheiată, însă serialul se bucură de succes poate și pentru că scenariul este scris chiar de omul care a gândit întregul univers al acestui film. Cu o multitudine de personaje decedate, cu cele negative, dar și cu cele pozitive, precum și intrigi de tot felul, „Urzeala tronurilor” a reușit să acumuleze 19 nominalizări la Premiile Grammy din 2014.