O poză recentă postată pe facebook de Elena Băsescu îi înfățișează pe președintele României alături de soția sa, Maria, petrecând timpul cu nepoțica lor – Sofia Anais. Nepoata lui Traian Băsescu a crescut mai mare și, după sărbătirole de Paște petrecute tot cu bunicul, pare foarte fericită la început de mai alături de ambii bunici.

Traian Băsescu și-a petrecut și sărbătorile de Paște alături de nepoțica sa, învățând-o cum se ciocnesc ouăle și diștrându-se împreună cu ea. De data aceasta, președintele României este alături de prima doamnă, Maria Băsescu și de Sofia, micuța de opt luni a fiicei, Elena Băsescu.

Băsescu si nepotica

Fotografia postată ieri, 4 mai, de Elena Băsescu a adunat o grămadă de aprecieri, peste o sută de distribuiri și multe comentarii cu urări de bine și sănătate. Cineva dintre comentatori chiar l-a parafrazat pe președintele român, scriind: „Să trăiți bine!”. 

Băsescu cu nepotica

Maria Băsescu si Sofia

Recent, Traian Băsescu a declarat pentru UNIMEDIA: „Nepoţica e sănătoasă, a crescut, abia aşteapt să meargă în picioare, să mă plimb cu ea. Cred că pe la toamnă”, a spus acesta în cadrul emisiunii Alb&Negru, prezentată de Elena Robu. Băsescu a mai spus că se simte extraordinar în calitate de bunic și că, în mod categoric, nepoţica i-a schimbat viaţa. „Este o mare bucurie”.

Foto: Facebook.com