Apariţia micuţei Sofia Anais a fost primită cu o imensă bucurie în familia preşedintelui Traian Băsescu, cu toţii find topiţi după prima lor nepoţică.

 

Având în vedere că cei doi părinţi, Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au în conturi o avere de peste o jumătate de milion de euro, ei nu se zgârcesc atunci când vine vorba despre cea mică. Cele mai recente poze postate de preşedintele Traian Băsescu împreună cu nepoţica lui o arată pe aceasta plimbată într-un cărucior de firmă, un landou Inglesina, al cărui preţ trece de 34 de milioane.

De altfel, imediat după aducerea acasă a Sofiei Anais, cele două bunici, Maria Băsescu şi Sidonia Ionescu, au colindat magazinele cu produse pentru copii în căutarea celor mai fine scutece şi costumaşe pentru nepoata lor, dar şi farmaciile de unde au achizionat şerveţele, biberoane şi uleiuri de corp pentru micuţă, scrie www.libertatea.ro.

Înainte de naştere, Elena Băsecu şi Bogdan Ionescu s-au mobilizat şi ei şi au pregătit o cameră de poveste pentru fetiţa lor, tapetată cu personaje cunoscute din desenele animate.

 

Distribuie articolul: