Nimic nu se compară cu forța pe care ți-o inspiră un hobby. De acest lucru s-a convins și creatoarea de torturi pe care am cunoscut-o astăzi. La 7 ani distanță de la absolvirea unversității într-un domeniu străin sufletului său, a început să creeze produse de patiserie care cuceresc nu doar ochii, ci și papilele gustative.

Faceți cunoștință cu patisiera australiană Carissa. Talentata artistă și-a găsit vocația după mulți ani în care a muncit în domeniul Exercise & Sport Science.

Carissa s-a bucurat de un succes enorm atunci când a pătruns pe piața australiană de deserturi cu torturi pop-up, prăjituri și alte creații dulci, care au devenit, în curând, cele mai solocitate din Sydney.

Azi, a ajuns să fie mândră de profesionalismul său și de încrederea pe care i-au încredințat-o clienții, iar torturile naked sunt cartea sa de vizită.

1111

Pasiunea a ajutat-o pe Carissa să devină nu doar patisieră, brutar și decorator, ci și creatoarea, dar și proprietara brandului de patiserie All Things Sweet, alături de cel care în prezent îi este logodnic.

Aflăm, de asemenea, că patisiera își planifică propria nuntă în luna noiembrie a acestui an.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: