Vrei să faci o impresie senzaţională invitaţilor dar nu dispui de surse financiare necesare? Nu ai decât să-ţi serveşti oaspeţii cu un tort auriu, care arată mai mult decât prestigios, mai ales că este un tort care se încadrează perfect în atmosfera sezonului de toamnă. Un tort auriu este o bijuterie la nunta ta (a doua ca importanţă după mire şi mireasă). Mulţi cofetari asociază o asemenea prăjitură cu „aurul comestibil”. De-aceea nu ezita să alegi un design original, o umplutură delicioasă, iar culoarea tortului – aurie.

De fapt, ai opţiunea unui tort complet auriu, sau poţi alege baza aurului în decorarea acestuia. Astfel, alege un tort alb, şi decorează-l cu flori din parmezzan mari aurii, care să iasă din linia tortului, ca rezultat vei obţine un tort puhav cu note pronunţate de lux.

Apropo de flori, poţi alege florile de culoarea temei nunţii tale (coral, roz etc.), pe care să le aplici pe tortul complet auriu.

Dacă tortul tău auriu va avea forma pătrată, la fiecare nivel, „leagă” (de fapt se suprapune) o panglică neagră sau de altă culoare întunecată şi contrastantă, efectul va fi unul conservator, dovada unui gust rafinat şi sobru.
De-asemenea, ca decor, poţi folosi şi pietricele, perle, cristale de orice culoare. Tortul va demonstra nu atât situaţia ta financiară, cât va fi un indiciu al manierelor tale elevate, al viziunii tale asupra a tot ceea ce e modern şi ales, o mărturie a bunului gust.

Îţi oferim câteva idei de torturi aurii ca să poţi face cea mai bună alegere.

Foto: Невские берега.

Distribuie articolul: