Ingrediente:

Ceapă (100 g) — 1 buc.
Ulei de porumb — 30 ml.
Carne de vită tocată — 400 g.
Roșii — 300 g.
Pătrunjel— 30 g.
Chimen— ½ lingurițe.
Sare de mare — ½ lingurițe.
Piper negru — ¼ lingurițe.
Cașcaval Gouda — 100 g
Tortilla — 6 buc.

Mod de preparare:

1. Taie mărunt ceapa și prăjește-o ușor în ulei vegetal. Când ceapa va deveni transparentă, adaugă carnea tocată și amestecă o dată la 5-7 minute.

2. În carnea tocată prăjită, adaugă roșiile tăiate mărunt, fără coajă și pătrunjelul mărunțit.

3. Condimentează carnea. Rade cașcavalul cu răzătoare mășcată. Poți folosi oricare alt tip de cașcaval tare.

4. Pune turtele pe o tigaie uscată, iar deasupra presară cașcavalul ras, apoi adaugă umplutura din carne și repetat presară cașcaval.

5. Acoperă deasupra încă o tortillă și întoarce-o pe cealaltă parte. Turtele trebuie să fie rumenite bine ca să fie crocante.

Distribuie articolul: