Minciuna este un lucru firesc care ni se întâmplă zilnic. Ori amăgim noi, ori suntem amăgiţi. Scopul minciunii poate fi unul rău sau, dimpotrivă, pentru a face pe cineva să se simtă bine ori pentru a proteja. Studiile demonstrează că bărbaţii mint mai mult şi mai des, iar Reader’s Digest a făcut un top al minciunelor spuse de masculi. Am fost primul din facultate

Această minciună nu are un scop precis, ci mai degrabă are de-a face cu ego-ul bărbătesc, masculul îşi doreşte să impresioneze femeia. Nu este nicio problemă dacă el îţi spune asta la începutul unei relaţii, dar atunci când lucrurile devin serioase, ar fi cazul să declare că a fost doar o gluma şi să îşi asume exact meritele adevărate.

Nu, nu pot să te sun, nici nu ştiu unde voi fi

Această minciună este deja una care aduce cu sine tristeţe, căci în cele ma multe dintre cazuri bărbaţii o folosesc atunci când nu îşi mai iubesc femeia. Este imposibil ca el să nu ştie unde se va afla, ci mai degrabă nu vrea să fie deranjat sub nicio formă.

Este mai bine să afli cât mai repede cu putinţă ce se află cu adevărat în spatele unei asemenea afirmaţii.

Rochia ta nu este prea strâmtă, îţi stă perfect

Este frumos să auzi asta din gura bărbatului tău, dar ai grijă să nu îţi spună doar din politeţe şi să aluneci pe o pantă în care nu îţi mai vezi imaginea adevărată. Încurajează-ţi iubitul să îţi spună adevărul despre ţinutele şi silueta ta, dar într-un mod delicat.

Se fac concedieri la birou, dar stai liniştită, eu nu sunt vizat

Normal că soţul tău este stresat dacă la birou se fac reduceri de personal, îţi spune asta doar pentru ca tu să stai liniştită. Astfel, încearcă să fii cât mai înţelegătoare cu el în perioada asta, chiar dacă aparent nu are nicio problemă, ci doar nervi. 

Distribuie articolul: