Clasametele celor mai frumoase supermodele nu ne mai uimesc cu nimic, astfel că le-a venit rândul și bărbaților! Revista Vogue a făcut pubic un clasament al sex simbolurilor care au cucerit modelingul internațional și astăzi apar în reclamele celor mai celebre case de modă din lume. Unii dintre ei au fost descoperiți întâmplător, însă alții au muncit cu vârf și îndesat pentru această carieră!

Tyson Beckford își trage rădăcinile din China, Jamaica, Panama și Africa în același timp. Revista People l-a inclus de nenumărate ori în clasamentul celor mai atrăgători oameni de pe Terra. Modelul a atras atenția celor de la Herb Ritts, Gucci, Tommy Hilfiger și Calvin Klein cu exteriorul său. 

David Gandy, „băiatul de la Dolce & Gabbana”. Și-a petrecut o mare parte din viață fotografiindu-se pentru afișutile de promovare ale acestui brand, inclusiv pentru noile arome ale companiei.

Brad Kroenig – model descoperit de către Lagerfeld în 2003. A apărut de nenumărate ori pe podium, alături de fiul său, Hudson, pe care vrea să-l promoveze, la rându-i în lumea modei. 

Jon Kortajarena a debutat în modeling în 2004, la Milano pentru Emporio Armani și la Paris pentru John Galliano. Devenit sex simbol. Jon se filmează în cadrul campaniilor de promovare a unor branduri ca Guess sau Tom Ford.

Sean O’Pry este veteran deja în campaniile de promovare semnate de branduri ca Giorgio Armani sau Bottega Veneta. În 2009, Forbes l-a desemnat pe Sean drept cel mai de succes model masculin din lume.

Marcus Schenkenberg a fost descoperit la Venice Beach, după care, promovat intens în cadrul campaniilor Calvin Klein și Versace.

Mathias Lauridsen este un model danez, recunoscut după trăsăturile sale unice. A fost promovat inițial în 2004, în cadrul unei campanii semnate de Dior Homme. Acum, este recunoscut în cele mai importante campanii le brandului Givenchy. 

Mark Vanderloo este vedeta companiei Hugo Boss. Pe bună dreptate!

Noah Mills s-a lansat în modeling atunci când a mers să promoveze Yves Saint Laurent și Gucci. Au urmat, mai apoi, campanii Dolce & Gabbana, Bottega Veneta și Tommy Hilfiger.

Evandro Soldati este un model de origine braziliană. Da, anume el s-a filmat în videoclipul interpretei Lady Gaga – „Alejandro”. A semnat contracte de promovare cu celebre case de modă, precum: Louis Vuitton, Valentino, Abercrombie & Fitch, Guess sau Dolce & Gabbana.

Foto: davidjamesgandy.commalemodelscene.netcovermenblog.com,  swoonworthy.netmalemodelscene.netart8amby.wordpress.com,  thefashionisto.comhomem.net

Distribuie articolul: