Nu, nu vorbim astăzi despre cei mai frumoși actori, cântăreți sau sportivi, dar despre cei care stau în spatele camerelor foto și imortalizează momente inedite.

Pe lângă faptul că se pot mândri cu portofolii autentice în care minuțiozitatea punerii în scenă a ideilor, complexitatea lor artistică, răbdarea executării și nu în ultimul rând tehnica desăvârșită merită admirate, acești fotografi ar putea juca și rolul unor modele.

Dar să lăsăm acum laudele şi să facem o trecere în revistă a celor mai sexy fotografi din Republica Moldova conform revistei pentruea.md.

Primul în lista noastră este fotograful Dragoș Cojocaru. Acesta poate pune în evidență cele mai frumoase trăsături specifice unei femei și nu ezită să tranforme peisaje în adevărate opere de artă.

dragos

 

 

Următorul în lista celor mai sexy fotografi este un admirator înrăit a corpurilor feminine, acesta nu ezită să reproducă în imagini preferințele sale. Sergiu Șuleac poate fi considerat un adevărat cunoscător al frumuseții autentice.

 

facebook.com

Continuăm lista cu fotograful Slava Sîrbu. Pe lângă faptul că acesta impresionează prin poze, Slava se poate mândri cu clipuri video filmate pentru vedetele autohtone ca Natalia Barbu. Ultimul videoclip al artistei pentru cântecul „Doar eu” fiind semnat de acest fotograf.

slava-s

 

 

Victor Malimon, este un tânăr fotograf care nu poate lipsi din această listă. Chiar dacă nu poate fi comparat cu anteriorii fotografi în criteriul vârstei, Victor sigur atrage privirile fetelor.

victor-mali

 

 

Completăm lista cu frații Spoială. Arcadie și Dumitru sunt adevărați cunoscători ai profesiei sale, ceea ce o demonstrează nenumăratele cereri pentru sesiuni foto. Frații se specializează în poze și video pentru nunți.

Dumitru Spoială

Dumitru Spoială

 

Arcadie Spoială

Arcadie Spoială

 

Cunoscut pentru nonconformismul său, ceea ce se răsfrânge și asupra pozelor sale, Dima Viper vine să completeze lista celor mai sexy fotografi autohtoni.

viper

 

 

Următorul personaj al acestui top este un jurnalist foto cu experiență, Igor Vrabie.

facebook.com

 

Chiar dacă Sașa Leahovcenco nu a învățat abilitățile unui adevărat fotograf, talentul său îl ajută să transmită prin poze o atmosferă inedită.

 

 

leaho

Vouă cât de sexy vă par?