În timp ce ei se antrenează la sală, urmează diete, doping-uri, cheltuiesc timp şi bani pentru a obţine corpuri „cavalereşti”, noi ne bucurăm ochii şi ne îmbunătăţim fanteziile, urmărindu-i pe ecrane. Renumita revistă americană pentru bărbaţi Details a muncit „din greu” pentru a forma un grup de specialişti în domeniu, de a constata şi a spune lumii întregi cine sunt cei mai atrăgători bărbaţi. Ei au apreciat fiecare tip de masă musculară mai dezvoltată, au nominalizat bărbaţii la diverse categorii, şi iată care bărbaţi au mai adunat în faimă.

Cele mai multe puncte pentru categoria “Cei mai dezvoltaţi muşchi pectorali” l-a obţinut celebru vampir al filmului “Twilight” Kellan Lutz.

Mult talentatul regizor, muzician, actor (filmele The Italian Job, Rock Star) şi model Mark Wahlberg are „Cel mai puternic pres abdominal”.

Nici de această dată din clasament n-a lipsit sex-simbolul mondial Brad Pitt, el este considerat că are „Cei mai frumoşi muşchi oblici abdominali”.

Chiar dacă nu mai este printre cei vii, Gene Kelly (a murit la vârsta de 83 ani) a câştigat la nominalizarea „Cel mai proeminent biceps”.

În schimb, „Cel mai proeminent triceps” îl are tânărul de 24 de ani, talentatul cântăreţ şi actor Zac Efron.

Fotbalistul american Tim Tebow, a fost distins cu titlu de „Cei mai dezvoltaţi muşchi trapezoidali”.

Iar „Cei mai evidenţiaţi muşchi deltoizi” (se află tot în zona umerelor) îi are tenisistul spaniol Rafael Nadal.

Simpaticul cântăreţ Adam Levine, din trupa Maroon 5, a câştigat la categoria „Cei mai proeminenţi muşchi brachioradialis” (sunt tricepsul brachii ce flexează articulaţia cotului).

Dacă coborâm mai jos… şi cercetăm şoldurile lui David Backham, atunci o să înţelegem de ce are „Cel mai puternic cvadriceps”, e şi normal, căci e un adevărat fotbalist.

Vedeta serialului True Blood, Alexander Skarsgard, pe merite a câştigat la categoria „Cel mai puternic gluteus maximus” (partea inferioară a feselor).

Şi în final, „Cel mai puternic triceps sural” (gamba) îl deţine balerinul rus Mihail Baryshnikov (el l-a jucat pe Alexandr Petrovskii din Sex and the city).

 

Distribuie articolul: