Slăbiciunea celor mai mari fotbaliști ai lumii nu este mingea de fotbal, ci femeile de dragul cărora marchează victorii. Championat.com a realizat un clasament al celor mai frumoase iubite și soții de fotbaliști din lume. Cine sunt divele care i-au cucerit pe mai-marii fotbalului, aflați mai jos. 

Sara Carbonero, model spaniol și jurnalist sportiv. Este partenera fotbalistului madrilean Iker Casillas. Sunt împreună de mai bine de 6 ani și educă un fiu. 

Shakira. E soția celebrului fotbalist Gerard Piqué. Cea mai populară interpretă de pe Facebook este însărcinată și urmează să aducă pe lume cel de-al doilea băiețel. Relația lor a început în 2010, înainte de Campionatul Mondial de Fotbal. 

Antonella Roccuzzo, soția fotbalistului Lionel Messi. Se cunoaștte cu Leo din copilărie, dar au început relația lor în 2009. Împreună, educă un fiu. 

Federica Nargi este, din 2009, logodnica fotbalistului Alessandro Matri. Nargi este prezentatoarea TV și e angajata unei companii italiene.

Lena Gercke – iubita, din 2011, a fotbalistului Sami Khedira. Lena a învins, anterior, la un important concurs german de frumusețe.

Sarah Brandner este iubita starului de la Bayern – Bastian Schweinsteiger. Inițial, Bastian se simțea intimidat de înălțimea fetei, dar cu timpul, acest complex a trecut.

Modelul suedez Helen Svedin și-a întâlnit viitorul soț, Luís Figo, încă din 1996. Nunta acestora a avut loc în 2001. Cuplul educă, în prezent, patru copii. 

Actrița și designerul Yolanthe Cabau este soția fotbalistului Wesley Sneijder. Aceasta a înființat, în Olanda, un fond dedicat ajutorării persoanelor devenite victime ale violenței sexuale.

Abbey Clancy și fotbalistul Peter Crouch educă, împreună, o fetiță.

Femeia care i-a sucit mințile fotbalistului Cristiano Ronaldo este o rusoaică. Irina Shayk este supermodelul care l-a cucerit pe fotbalist după participarea, în 2001, la filmările unei reclame pentru Armani. 

Cum puteam să n-o menționăm pe Victoria Beckham – frumoasa din Spice Girls, care l-a vrăjit pe fotbalistul David Beckham? Cei doi formează o familie din 1999 și educă trei băieți trași ca la indigo și o fetiță.

Foto: laineygossip.comblog.clearbluetenerife.comcelebritybabyscoop.com,  101greatgoals.commatome.naver.jpimgarcade.com,  wagwagworld.blogspot.comtr.eurosport.comexpress.co.uk,  footballoffthepitch.comhealthyceleb.com

Distribuie articolul: