Se fac 5 luni de când Mădălina Ghenea este în al nouălea cer de fericire, fiind mămică de fetiță. În tot acest timp, modelul îi ascundea chipul micuței. Deși zilele trecute se zvonea că vedeta s-a despărțit de iubitul său, se pare că lucrurile au revenit la normal și cei doi s-au împăcat, iar acum se află în vacanță. 

Ieri, Mădălina le-a făcut o surpriză nesperată fanilor, arătându-le în sfârșit prima fotografie necenzurată cu fața micuței, scrie ele.ro.

madalina_ghenea_18

Ce-i drept, a lăsat să se vadă doar profilul micuței, care a fost fotografiată în camera hotelului de 4 stele din Sestri Levente, Italia, cu vedere spre golful Baia del Silenzio, fiind situat chiar pe țărmul mării. Top modelul şi actriţa Mădălina Ghenea, în vârstă de 28 de ani, şi logodnicul său – omul de afaceri Matei Stratan (29 de ani), au devenit părinţii unei fetiţe pe 4 aprilie, anul curent. Vedeta şi-a dorit să nască natural, însă după un travaliu chinuitor medicii au sfătuit-o să recurgă la operaţia de cezariană. Atunci Mădălina declara: „În sfârşit mi se îndeplineşte cea mai mare dorinţă, am găsit liniştea pe care cu toţii o căutăm. E minunat să găseşti cel mai cald cămin în partenerul tău, oriunde ai fi. În mai-iunie voi avea trei contracte, iar ea (fetiţa – n.red.) va fi cu mine. De îndată ce se va putea, vom începe să călătorim. Este visul meu să-i arăt lumea.”

144026

Distribuie articolul: