Deși ne place căldura, mai devreme sau mai târziu, vine vremea rece și vrând-nevrând ne gândim la haine și accesorii călduroase, care pe lângă faptul că ne vor proteja de frig ne vor ajuta să subliniem individualitatea în materie de stil.

Este important să oferim o importanță majoră accesoriilor ca fularele și căciuli, pentru că pe timp de iarnă ele sunt cel mai des observate. Mai mult decât atât, în vremea geroasă, căciulile tricotate nu vor face față, așa că de multe ori ne îndreptăm atenția spre căciulile împletite și masive. Însă cu puțină imaginație, aceste căciuli se pot transforma într-un element extraordinar al look-ului nostru.

Îți oferim un top al celor mai stilate căciuli pentru iarna 2014, unde vei găsi căciula perfectă pentru stilul tău.

Fesul cu voaletă

Fesul cu voaletă este unul dintre cele mai importante trenduri și a fost adoptat de vedete precum Rihanna, Miley Cyrus sau Anna Dello Russo. Deși a apărut în colecția JilSander încă din 2012, fesul cu voaletă abia acum incepe să „prindă” și în rândul fashionistelor.

Din păcate, ineditul model nu se găsește încă în magazinele de la noi, însă cu puțină îndemânare, îți poți confecționa singură un fes cu voaletă:

unica.ro

www.loveitsomuch.com

Căciula cu urechi

Cu siguranță ai văzut deja multe persoane purtând căciuli cu urechi de pisica sau de șoricel. Pentru un contrast interesant, încearcă să porți aceste căciuli la ținute smart-casual, chiar elegante.

weheartit.com

weheartit.com

Fesul

Niciun alt model nu a cucerit publicul feminin mai mult decât a facut-o clasicul fes. Îndrăznește și tu să-l porți în outfituirle de zi cu zi. Sursele de inspirație poți să le iei de la vedetele internaționale precum Gwen Stefani, Jessica Biel sau Rihanna.

pentruea.md

weheartit.com

Fesul cu mesaj

Acest model împrumutat din garderoba masculină de iarnă a devenit extrem de popular printre fetele cool care vor să fie în pas cu ultimele tendințe din modă. Pentru o notă mai feminină, alege un model care iese în evidență datorită culorii puternice.

pentruea.md

Bereta

Dacă nu te atrag modelele de căciuli moderne, atunci poți opta pentru clasicele berete. Acestea au fost și vor rămâne și în acest sezon o alegere inspirată pentru ținutele de iarnă. 

www.telegraph.co.uk

www.ohstyles.com

Sper că ați găsit în lista propusă căciulița preferată pentru acest sezon de iarnă.

 

Distribuie articolul: