Tendințele pentru manichiură în primăvara-vara 2013 aduc schimbări și vin cu o nouă provocare: Ai renunța la unghiile false? Poate că oja semipermanentă te va convinge să faci și asta, fără să simți că ai făcut vreun compromis.

Dacă inovațiile anului trecut erau Velvet și Caviar, care încă se poartă cu succes, anul acesta specialiștii vorbesc despre o întoarcere la unghiile naturale, implicit la nuanțele pale ce aduc un plus de naturalețe manichiurii, potrivit portalului business24.ro

Câteva recomandari care vor fi apreciate în noul sezon sunt: french-ul vertical, manichiura glam (cu sclipici), umbre (degrade), unghii pale cu dungi diagonale. Pentru respectarea tendințelor e recomandat ca unghiile să aibă mărime naturală sau chiar scurte. În pedichiură se împrumută aceleași trenduri.

unghii french 

Alegerea culorii este întotdeauna o problemă, mai ales atunci când ai din ce alege. Chiar dacă roșu este alegerea fericită care te scoate mereu din impas, e important să știi care sunt cele mai hot nuanțe ale primăverii.

tendințe manichiunri

Culorile închise, negru, culori deschise și reci, culori magnetice și mult verde smarald, mentă și electric în combinație cu negru sunt culorile acestui sezon, completează specialistul.

Manichiura semipermanentă, soluția salvatoare a celor mai ocupate dintre noi?

Cele mai cerute manchiuri, potrivit specialiștilor internaționali, sunt cele semipermanente, lacuri care rezistă pe unghii până la două săptămâni și care au o strălucire aparte.

unghii strălucitoare

 Plusul acestei soluții este că lacul semipermanent nu afectează atât de mult structura unghiei.

Distribuie articolul: