Viaţa bate uneori filmul, iar toată strălucirea unor vedete pe care le vedem dincolo de micile ecrane nu a fost atât de roz şi în copilărie. Cuvântul familie a devenit cunoscut pentru ele abia când au ajuns în sânul unei familii adoptive şi iubitoare. Cine ar fi ştiut că toţi aceşti oameni extrem de faimoşi au fost adoptaţi?
Află mai jos cine sunt ei.

Steve Jobs
Regretatul fondator Apple, Steve Jobs, născut la 24 februarie 1955, a fost adoptat la naştere de Paul si Clara Jobs. Părinţii săi biologici erau foarte tineri şi necăsătoriţi în momentul în care s-a născut Jobs. Acesta nu a reuşit să-şi vadă niciodată tatăl biologic.

Monroe
Născută în 1926 de o mamă singură cu probleme mentale, Marilyn Monroe a trăit 2 ani într-un orfelinat. La vârsta de 16 ani ea atrebuit să aleagă între a merge la un alt orfelinat sau a se mărita cu un negustor. A ales a doua variantă, fiind căsătorită cu James Dougherty 4 ani. În prezent M. Monroe rămâne a fi una dintre cele mai strălucitoare figuri ale cinematografiei americane.

nicole
Nicole Richie este alături de Paris Hilton şi Lindsay Lohan una dintre cele mai controversate vedete de la Hollywood. Copilăria acesteia nu a fost atât de fericită cum pare, vedeta fiind adoptată de Lionel şi Brenda când avea 9 ani. Părinţii ei bilogici au fost de acord să renunţe la tutela lui Nicole când aceasta avea 3 ani, pe motiv că nu o puteau întreţine financiar.

jack
Celebrul actor Jack Nicholson născut în 1937 a fost adoptat neoficial de bunicii materni. Mama acestuia, dansatoarea June Nicholson l-a născut încă pe vremea când era adolescentă. De menţionat faptul că Jack Nicholson a crezut că mama sa biologică îi este soră până când a aflat adevărul de la jurnaliştii revistei TIME.

lenon
Părinții lui John Lennon nici n-au ştiut că vor da naştere unuia dintre cei mai mari muzicieni din istorie. Tatăl lui John a plecat de acasă când viitorul Beatles avea doar trei ani. John nu a fost plăcut de familia tatălui vitreg și a fost dat în grija unei mătuși, Mimi. Sora lui a fost adoptată de o altă familie și nu aflat că e sora lui John Lennon decât în 1996.

Distribuie articolul: