Actriţa Sandra Bullock, cântăreţele Shakira şi Beyonce, creatoarea de modă Victoria Beckham şi starleta TV Kim Kardashian au fost incluse în Topul 50 al celor mai influente mame din lume pe anul 2014 alcătuit de revista Working Mother.

 

Vedetele menţionate, alături de alte mame celebre, precum Christina Aguilera, Kerry Washington, Tina Fey şi Amy Poehler, au fost lăudate şi incluse de editorii revistei în această listă anuală a părinţilor care “îi inspiră pe oameni să continue să se străduiască pentru mai mult şi mai bine”.

Sandra Bullock

sandra

Shakira

shakira

Beyonce

beyonce

Revista a selecţionat diverse vedete feminine în opt categorii – “Divertisment/Literatură, Modă/Creatori de tendinţe, Finanţe/Afaceri, Ştiri/Publicitate, Politică, Comerţ/Manufacturi, Filantropie şi Tehnică/Ştiinţă – şi le-au premiat pe acelea care “au demonstrat că au talent, simţul afacerilor, spirit inovator şi curaj pentru a avea un impact formidabil asupra lumii în atât de multe feluri”.

 Victoria Beckham

becham

Kim Kardashian

kim kadashin

Jennifer Owens, directorul editorial al publicaţiei citate, consideră că acest grup de femei “formidabile”, reprezintă exemple de persoane care sunt capabile să combine cu mult succes cariera profesională cu viaţa de familie.

Sursa/Foto: mediafax.ro, salmaglamour.wordpress.com, amalinazakaria.blogspot.com, blackcelebkids.com, celebitchy.com, dailymail.co.uk

Distribuie articolul: