Se spune că frumuseţea e un lucru relativ şi cu toate astea frumuseţea încă se mai pune în parametri. În fiecare an diverse topuri desemnează cele mai frumoase, sexy, hot femei ale anului respectiv. Cum rezultatele sunt total diferite, mai jos vă prezentăm câteva sondaje realizate anul acesta, fie de cititori, de editori ai unor reviste sau de alte femei superbe.
Cea mai sexy vedetă este actriţa Jennifer Lawrence, după ce a ocupat prima poziţie într-un top realizat de revista Total Film. Topul a fost realizat pe baza voturilor exprimate de aproximativ 25.000 de cititori ai revistei Total Film, o cunoscută publicaţie cu specific cinematografic.

Locul al doilea este ocupat de Scarlett Johansson, în timp ce Kristen Stewart a fost clasată pe locul al treilea.

Emma Stone a cucerit inima personajului Spiderman anul trecut şi ocupă locul al patrulea în acest top, iar Mila Kunis se află pe poziţia a cincea.

Topul 10 al celor mai sexy actriţe de la Hollywood este completat în ordine de Emma Watson, Anne Hathaway, Zooey Deschanel, Natalie Portman şi Charlize Theron.

Celebrii îngeraşii ai brandului de lenjerie intimă Victoria’s Secret acordă anual dinstincţii celor pe care le consideră cele mai sexy femei în anul respectiv, în funcţie de diverse părţi ale corpului.

Anul acesta, clasamentul a arătat în felul următor:

Cea mai sexy actriţă: Jessica Chastain
Cel mai sexy stil vestimentar: Nina Dobrev
Cele mai sexy picioare: Blake Lively
Cel mai sexy trup în bikini: Rihanna
Cel mai sexy păr: Amanda Seyfried
Cel mai sexy zâmbet: Zoe Saldana
Cei mai sexy ochi: Zooey Deschanel
Cele mai sexy buze: Kerry Washington
Cel mai sexy simţ al umorului: Jennifer Lawrence
Cea mai sexy mamă: Giuliana Rancic
Cea mai sexy cântăreaţă: Beyonce
Cea mai sexy strălucire în sezonul de vară: Hayden Panettiere
Cel mai sexy stil sportiv: Ashley Greene
Cea mai sexy distribuţie TV: Revenge
Cel mai sexy Tweeter: Elizabeth Banks
Cea mai sexy vedetă cu forme: Shakira

Un alt site celebru pentru bărbaţi îşi lasă cititorii să voteze care sunt, în opinia lor, cele mai “hot” reprezentante ale sexului frumos în anul respectiv.

Astfel, anul acesta, câştigătoare a fost Miley Cyrus, iar poziţile următoare au fost ocupate, în ordine de Selena Gomez, Ashley Tisdale, Vanessa Hudgens., Rihanna, Mila Kunis, Jennifer Lawrence, Jennifer Love Hewitt, Kate Upton şi Elisha Cuthbert.

SURSA: Unimedia.md 

Distribuie articolul: