Anul acesta a fost forte productiv pentru artiștii de la noi. Multe melodii noi, dar și videoclipuri care te-au cucerit. Noi am selectat 7 dintre cele mai apreciate și virale.

1.  Carlas Dream’s „Berreta” 

Un videoclip nu doar cu fete frumoase, dar și cu un mesaj profund. Melodia a devenit hit, iar mesajul versurilor nu este unul foarte simplu așacă solistul a oferit o explicație: „

„Piesa aceasta s-a născut foarte greu și a fost, probabil, cea mai muncită piesă din ultima perioadă. Ea prezintă o alegorie dublă între vocea raționamentului și o imoralitate săvârșită într-un cuplu, respectiv o amantă. Totodată, e vorba de o discuție cu rațiunea în privința plictisirii de viață și, implicit, sinuciderea. Sperăm ca lumea să înțeleagă mai mult prima variantă, la fel cum a fost și la „Te rog”, care este clar o piesă suicidală, dar publicul a primit-o ca pe una de dragoste și e mai bine așa”.

2. Irina Rimeș „Cosmos”

O melodie de dragoste și un videoclip la malul mării, romantic și plin de sentiment.

3. The Motans „Friend Zone”

Ți s-a întâmplat vreodată să fii în „frend zone”?. Un videoclip care prezintă o dragoste adolescentină.

4. Nicoleta Nuncă „Ai uitat cine ești”

Un videoclip în care Nicoleta este mai sexy ca niciodată. O ploaie un tricou ud și un mesaj emoționat, acesta a fost formula unui clip apreciat.

5. Cezar Stratan feat Cleopatra Stratan „Mami” 

Cezar este cu siguranță o surpriză extrem de frumoasă în lumea muzicii în acest an. Videoclipul „Mami” nu lasă pe nimeni indiferent cu siguranță multe lacrimi au curs și la auzirea versurilor.

6. Mark Stam „Doar Noi” 

Mark Stam este o altă surpriză a acestui an. Scoate melodii care ajung cu ușurință la inima publicului, iar „Doar Noi” este un real succes fiind foarte apreciat pentru originalitatea clipului.

7. Adrian Ursu „Boabe de Cafea”

Un videoclip fresh și cu un model extrem de sexy. Adrian Ursu a ieșit din propriile tipare cu acest clip exotic.

Acesta este un top realizat de EA.md

 

Distribuie articolul: