EA.md împlinește 7 ani de activitate. 7 ani pe care i-am dedicat informării, creșterii și dezvoltării continue, multilaterale a femeii. Cu această ocazie vă propunem zilnic câte 7 femei din diverse domenii, despre care noi scriem, pe care voi le admirați și apreciați, care sunt active în domeniile lor de referință și vă pot servi drept reper, model sau inspirație. Continuăm seria de femei cu jurnalistele care, pe lângă fapul că sunt adevărate profesioniste în domeniu, își adoră enorm rolul de mamă.

Angela Gonța, prezentatoare TV8

Katya, Katinca, Eka – sunt doar câteva dintre alinturile pe care i le adresează Angela Gonța fetiței sale, Ecaterina. De trei ani, micuța îi face viața mai colorată, iar jurnalista nu ezită să posteze cele mai amuzante momente pe care le trăiește alături de fiica sa și pe rețelele de socializare.

Aura Revenco, prezentatoare Jurnal TV

Aura este mămica a doi băieței minunați. Dragoș, fiul mai mare, s-a născut pe când jurnalista făcea primii pași din televiziune, iar Horațiu și-a bucurat părinții cu venirea pe lume în primăvara anului 2016. Astăzi, ei sunt cei care îi aduc Aurei Revenco zâmbetul pe buze și bucurie prin fiecare șotie sau poznă pe care o fac.

Dorina Gherganov, prezentatoare TVR Moldova

Când o vezi alături de fetele ei zici că sunt trei surori, una mai frumoasă și mai zveltă decât cealaltă. Jurnalista Dorina Gherganov are două fete mari, Vanessa și Asea, cărora le educă zilnic respectul pentru cei din jur și valorile înțelegerii și bunului simț. Vor să îi calce pe urme, în special cea mică, iar prezentatoarea stirilor TVR Moldova încearcă din răsputeri să le fie cât mai mult posibil aproape și mai curând o bună prietenă, decât o mamă cicălitoare.

Lilia Ojovan, prezentatoare TVR Moldova

Pe lângă faptul că este apreciată de zeci de mii de femei pentru profesionalismul său, Lilu a devenit iubită și pentru rolul său de mămică, pe care îl adoră la propriu. Amelie are patru anișori, iar de un an este sora mai mare a Teiei. Cu ficare ocazie, Lilia Ojovan împărtășește cu cei care o urmăresc din experiențele de nedescris pe care le trăiește alături de micile sale prințese.

Lorena Bogza, prezentatoare PRO TV

Au trecut deja trei anișori de când Daria și-a bucurat familia cu venirea sa pe lume. Micuța este copia în miniatură a tatălui său și feblețea părinților. Lorena încearcă să petreacă cât mai mult timp cu fetița sa, dovadă sunt și imaginile pe care le postează pe contul său de Facebook.

Maria Marian, prezentatoare Jurnal TV

Maria Marian este mămica unui băiețel de trei anișori, Cristian. Micuțul îi seamănă mult tatălui și este un copilaș adorabil. Jurnalista, fiind adepta modului de viață sănătos și-a învățat și copilașul să aibă o alimentație corectă, dar și un stil de viață activ. Împreună formează o echipă mai mult decât perfectă!

Sorina Obreja, prezentatoare PRO TV

Să fie mamă de fetiță e cel mai frumos lucru care s-a putut întâmpla în viața Sorinei Obreja. Emilia, fetița sa de cinci anișori este mândria mamei și bucuria tatălui. Adoră să se distreze împreună și profită de fiecare zi pe care o petrec alături de întreaga familie.

Precizăm că aceste topuri sunt absolut aleatorii și nu reprezintă o ierarhizare în sine. Numele prezente sunt alegerea redacției EA.md, iar voi, dragele noastre cititoare (cititori), vă rugăm mult să veniți cu mai multe completări în comentarii, dar și sugestii de femei care ar putea fi pe mai departe eroinele topurilor noastre. Așteptăm sugestiile pe Pagina noastră de Facebook sau la [email protected]

Citește și: Top 7 cele mai sportive eroine Ea.md

Foto: Facebook.com